بازسازی بیرینگ و اثر مراحل مختلف بازسازی بر عمر آن

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی حمل و نقل ریلی
  • کد COI اختصاصی: RTC12_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1222
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسدالله عبدی دهکردی

کارشناس ارش مکانیک - شرکت واگن سازی تهران - گروه کنترل کیفیت

محمد متقی پور

معاون - شرکت قطارهای مسافری رجا - اداره کل نگهداری واگنهای مسافری

چکیده

یکی از بهترین روشهای تخمین عمر یک بیرینگ استفاده از رابطه ویبول می باشد. در این رابطه بر اساس قابلیت اطمینان مشخص برای بک بیرینگ عمر بیرینگ قابل تشخیص خواهد بود. نکته قابل توجه ان است که در اکثر موارد بیرینگهایی مورد استفاده در صنعت به عمر نهایی خود نرسیده و تحت عوامل بسیاری از جمله انقطاع جریان رونکاری ، آلودگی ،‌زوال روانکار ، افزایش بیش از حد ذرات الودگی در روانکار ، نصب غیر صحیح ، انتخاب انطباق نا صحیح ،‌استفاده از بیرینگ آلوده ، عیوب اولیه ساخت ، گشادشدگی رینگها در هنگام سیر ،‌خوردگی و .... دچار خرابی زودرس خواهد شد. در این مقاله ضمن بررسی پروسه های مختلف صورت گرفته جهت بازسازی بیرینگ (شروع تشکیل عیوب و قبل از خرابی نهایی) ، در هر مرحله از بازسازی به تفکیک مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت اثر هر مرحله بازسازی بر روی عمر بیرینگ با عمر نمونه های نو مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

بیرینگ - بازسازی بیرینگ - اثر بازسازی بیرینگ بر روی عمر آن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.