بررسی تاثیر مهارتهای کوانتومی مدیریت بر نوآوری سازمانی با اعمال متغیرمیانجی جوسازمانی در شرکت نواندیشان سمارایان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری حقوق و علوم انسانی ایران
  • کد COI اختصاصی: STLH01_165
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 339
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد رخشانی فر

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، ایران

عباس آزادی مقدم آرانی

دکتری مهندسی صنایع، دانشگاه تهران، ایران

چکیده

این پژوهش با هدف تاثیر مهارتهای کوانتومی مدیریت بر نوآوری سازمانی با اعمال متغیر میانجی جو سازمانی در شرکت نواندیشان سمارایان مورد بررسی قرار گرفته است. روش تحقیق از نوع توصیفی- پیمایشی است و از نظر زمان برای جمع آوری داده های موردنیاز، تک بخشی است. روش نمونه گیری تصادفی می باشد. جامعه ی آماری این پژوهش را کلیه کارکنان نواندیشان سمارایان به تعداد ۱۷۱ تشکیل می دهند. نمونه آماری با استفاده از فرمول کوکران به تعداد ۱۱۸ نمونه آماری بدست آمد. جمع آوری داده ها بر اساس پرسشنامه های استاندارد صورت گرفت. متغیرهای مورد بررسی، مهارتهای کوانتومی مدیریت، نوآوری سازمانی و جو سازمانی در این تحقیق می باشند. نتایج نشان داد که، مهارتهای کوانتومی مدیریت بر نوآوری سازمانی با اعمال متغیر میانجی جو سازمانی تاثیر دارد و مهارتهای کوانتومی مدیریت با نوآوری سازمانی با اعمال متغیر میانجی جو سازمانی رابطه معناداری دارد. همچنین مهارتهای کوانتومی مدیریت بر نوآوری سازمانی تاثیر دارد و مهارتهای کوانتومی مدیریت با نوآوری سازمانی رابطه معناداری دارد. در نهایت جو سازمانی، دیدن کوانتومی، تفکر کوانتومی، احساس کوانتومی، شناخت کوانتومی، عمل کوانتومی، اعتماد کوانتومی، وجود کوانتومی با نوآوری سازمانی رابطه معنادار مثبت دارد. در انتها نیز پیشنهادهایی برای پژوهش های آتی ارائه گردید.

کلیدواژه ها

مهارتهای کوانتومی مدیریت، نوآوری سازمانی، جو سازمانی، شرکت نواندیشان سمارایان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.