بررسی و مطالعه بازارهای هدف صادراتی با نقش میانجی افزایش سودهی و رضایت مشتریان در راستای ارتقاء بهره وری سازمانی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری حقوق و علوم انسانی ایران
  • کد COI اختصاصی: STLH01_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 235
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا کثیری

کارشناس مدیریت امورفرهنکی دانشگاه علمی و کاربردی ، کارشناس ارشد واحد حسابداری و اموال شهرداری منطقه ۱۴

چکیده

مارکتینگ به عنوان یک رشته دانشگاهی، عمر کوتاهی دارد. این در حالی است که تجربه عملی تجارت و مارکتینگ در جهان، به درازای تاریخ است. مطالعات و پژوهش های باستان شناسی به واسطه حضور انواع خاصی از کالاها در جغرافیای نامتناسب با مواد تشکیل دهنده آن محصولات، متوجه می شدند که آن کالا ها سفرهای طولانی را طی کرده و از سرزمینی به سرزمین دیگر مبادله و معامله شدند.بنابراین تجربه نحوه ورود و انتخاب مقاصد تجاری از دیر باز محل توجه بشر بوده است. هدف از مطالعه حاضر فراروش مطالعات انتخاب بازارهای هدف صادراتی است و مقاله کوشیده است به تحلیل روش مطالعات پیشین در زمینه انتخاب بازارهای هدف صادراتی بپردازد. مفروضه اساسی این پژوهش وجود نوعی چسبندگی روشی در مطالعات مذکور است.در این راستا، مجموعه ای از مجلات پژوهشی ایرانی فعال در زمینه مدیریت، بازرگانی و بازاریابی شناسایی و از میان آنها، مجلاتی که مقالاتی در این زمینه داشتند، انتخاب گردید. بررسی های انجام شده نشان داد که طی حدود دو دهه از سال ۱۳۸۰ الی ۱۳۹۸ در مجموع سی و دو مجله، چهل و سه مقاله را با موضوع بازارهای هدف صادراتی منتشر کرده اند. وجود چسبندگی روش در هر سه بخش روش پژوهش، روش گردآوری داده و روش تحلیل داده، به طرز چشم گیری مشاهده گردید.

کلیدواژه ها

مدیریت بازرگانی ، انتخاب بازارهای هدف صادراتی، فراروش، بازار صادراتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.