تحول تجربه مشتری در بحران کرونا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت و صنعت
  • کد COI اختصاصی: ICMMMN01_102
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 257
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد حافظی

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش سیستم ها از دانشگاه تهران، مدرس رسمی دانشگاه جامع علمی کاربردی

چکیده

بدون شک کرونا ویروس دنیای ما را تغییر داده است و شاید هرگز به روال قبل باز نگردیم. کرونا ویروس کسب و کارها را تحت فشار قرارداده تا به سرعت خود را تغییر دهند و کارهایی انجام بدهند که پیش از این امتحان نکرده بودند.پاندومی کرونا به طور شگفت انگیزی تجربه جدیدی برای همه مردم جهان رقم زد.طرز فکر، رفتار، مناسبات اجتماعی و سبک زندگی جامعه تغییر کرد. به عنوان مثال، کلاس های مدارس و دانشگاه ها به صورت مجازی برگزارمی شوند و امتحانات نیز با فاصله گذاری اجتماعی برگزار می شوند. بانک ها در ایران برای جلوگیری از ابتلا و تلفات کارمندان خود مجبور بهایجاد تغییرات زیاد می شدند؛ از جمله: کاهش ساعات کار، محدود کردن خدمات داخل شعبه، تلاش برای استفاده هر چه بیشتر مشتریان ازخدمات الکترونیک، تعداد خدمات الکترونیک خود را افزایش و برخی محدودیت های خدمات غیرحضوری را کاهش دادند.این تغییرات شگرف و سریع تا به کی ماندگار خواهند بود و چگونه کسب و کارها را تحت تاثیر قرار خواهند داد؟ در آینده نزدیک چهاتفاقاتی خواهد افتادر بقا و حفظ کسب و کارها در شرایط کرونایی و در قاعده جدید بازی تابع چه اصول و عناصری است؟ پلتفرم جدیدکسب و کار باید چگونه باشد؟ در شرایط جدید، رفتار مشتری چه تغییراتی کرده است؟ و چگونه باید به آن پاسخ داد؟پاسخ درست به این سوالات و سوالاتی از این قبیل البته آسان نخواهد بود؛ اما آنچه مسلم است این است که رفتار مشتری و تجربه مشتریاز کسب و کار در شرایط جدید و در بحران بی سابقه پاندومی کرونا، دستخوش تغییر و تحول اساسی گردیده و شرایط جدید، الزامات وضرورت های تازه و نوینی را می طلبد که تامین کننده و پاسخگوی نیازها و انتظارات تغییر یافته مشتریان باشد.این مقاله قصد دارد شرایط جدید را در هر دو طرف- کسب و کار و مشتری- بررسی و جهت گیری های اصلی انطباق کسب و کارها با تغییرات در رفتار و تجربه مشتری را در حد بضاعت علمی ارایه نماید.

کلیدواژه ها

تجری مشتری، سلسله مراتب نیازهای مشتری، تحول تجربه مشتری، اقدامات مهم تحول آفرین در کسب و کار برای غلبه بر محیط کرونا زده، دیجیتالی سازی خدمات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.