کاربرد و تاثیر نانو تکنولوژی بر توسعه کارآفرینی کشاورزی و بررسی موانع توسعه فناوری نانو در کشاورزی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران
  • کد COI اختصاصی: ICNNA02_348
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 416
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابراهیم پاینده نجف آبادی

رئیس هیئت مدیره موسسه دنیای کسب و کار موفق

دنیا عین علی ورنوس فادرانی

مدیر عامل موسسه دنیای کسب و کار موفق

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی کاربرد و تاثیر نانو تکنولوژی بر توسعه کارآفرینی کشاورزی و بررسی موانع توسعه فناوری نانو در کشاورزی به اجرا در آمده است. روش گردآوری داده ها، روش اسناد کاوی و مراجعه به بانک های اطلاعاتی و روش تحلیل داده ها از نوع استنباطی می باشد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که در عصر حاضر جمعیت جهان رو به افزایش است که در این بینجمعیت زیادی از مردم کشورهای در حال توسعه، هر روزه به علت تغییرات شرایط محیطی و کمبود خاک حاصلخیز و مناسب و بحران کم آبی و مشکلاتی از این قبیل مواجه هستند و در نتیجه با کمبود مواد غذایی رو به رو می باشند، در حالی که صنایع غذایی یکی از مهم ترین بخش های صنعت در ارتباط با امنیت غذایی می باشد. لذا در این بین برای حل این مشکل یکی از راهکارها استفاده از نانو تکنولوژی در بخش کشاورزی می باشد زیرا با استفاده از نانو تکنولوژی می توان به مواردی از قبیل بهبود کیفیت مواد غذایی، کاهش استفاده از علف کش ها و آفت کش ها، کشاورزی دقیق، ارتقای ژنتیکی گیاهان و حیوانات، نمکزدایی و تصفیه اقتصادی تر آبها برای کشاورزی و آشامیدن اشاره کرد و با افزایش تولیدات کشاورزی میتوان شاهد توسعه کارآفرینی در بخش کشاورزی بود. البته در این بین بر اساس پژوهش های انجام شده در گذشته، موانعی که در توسعه فناوری نانو در کشاورزی وجود دارد که شناسایی شده است و در این مقاله به آن اشاره و بررسی می شود

کلیدواژه ها

توسعه کارآفرینی کشاورزی، فناوری نانو، موانع توسعه فناوری نانو، نانو تکنولوژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.