بررسی پتانسیلهای نهفته زیست محیطی برای توسعه پایدار اکوتوریسم در استان همدان (منطقه مورد مطالعه: مجموعه تله کابین گنجنامه)
محل انتشار: همایش گردشگری و توسعه پایدار
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,326
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCTSD01_033
تاریخ نمایه سازی: 3 آذر 1390
چکیده مقاله:
اکوتوریسم مفهومی است که همزمان با رشد سریع گردشگری طبیعی در طی 20 سال گذشته در میان مجامع مسئول حفاظت از محیط و مردم ساکن در این منطقه، منافع مشترک خود را در رشد آن دریافته اند. در این راستا این مقاله با هدف بررسی پتانسیل های زیست محیطی حاصل از توسعه گردشگری طبیعی در مجموعه تله کابین گنجنامه همدان تهیه و تنظیم شده است. یافته های مطالعات کتابخانه ای و میدانی بیانگر این است که توسعه اکوتوریسم منجر به اهداف حفاظت از محیط و درآمدزایی جوامع محلی و ایجاد یک تجارت جدید می شود. استان همدان یکی از نواحی غنی از لحاظ جاذبه های گردشگری طبیعی برای برنامه ریزی بر پایه اکوتوریسم می باشد. تاسیسات جانبی منحصر به فرد فرهنگی، ورزشی، تفریحی و خدماتی پروژه عظیم تله کابین گنجنامه می تواند یکی از قطب های جذاب اکوتوریستی استان همدان باشد.
کلیدواژه ها:
توریسم ، اکوتوریسم ، توسعه پایدار ، اکوتوریسم ، توسعه پایدار ، گردشگری شهری پایدار ، طبیعت گردی ، مجموعه تله کابین گنجنامه ، استان همدان
نویسندگان
راحله اسدی نیا
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران
سارا معرفت نیا
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم علوم و تحقیقات همدا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :