سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: AGRICONFS01_028
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 355
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اولین گزارش از درمان بیماری های فیزیولوژیک درختچه های یاس هلندی با داروهای هومیوپاتی گیاهان
چکیده مقاله:
علم همویوپاتی برگ جدیدی از پژوهش های دنیاست که علاوه بر بیماری های انسان به درمان انواع عارضه های گیاهی نیز می پردازد. نگهداشت پوشش گیاهی فضای سبز یکی از اساسی ترین برنامه های مدیریتی بر محور اجرایی در جامعه شهری است که بررسی علل تنش ها، زوال، بیماری های فیزیولوژیک و ارائه بهترین راهکارهای درمان در سلامت محیط زیست نقش بسزایی دارد. در این پژوهش علائم لکه برگی و هاله قهوه ای بنفش در برگ درختچه های یاس هلندی در ۴۵ اصله درختچه در گلخانه تحقیقاتی بوستان سلامت واقع در شهرداری منطقه ۱۷ تهران پرداخته شد. با بررسی کشت در محیط غذایی (NA و PDA) از نمونه های برگی بیمار را در شرایط انکوبه آزمایشگاه، هیچ پاتوژن گیاهی (قارچ، باکتری) استخراج نشد و علائم مربوط به تنش های فیزیولوژیک سرمازدگی بود. به منظور رفع تنش و درمان مراحل اجرای تیمارهای مقایسه ای دو داروی هومیوپاتی، سم و چند کود شیمیایی در یاس هلندی به مدت شش ماه ثبت شد. نتایج درصد کنترل بلانودا C۲۰۰ و ماوته راندوم C۳۰ به طور همزمان ۹۸ درصد، اکسی کلرورمس ۶۷ درصد، هیومیک اسید سیلیس ۷۸ درصد، هیومیک اسید گوگرد ۷۴ درصد، ازومایت معدنی ۸۱ درصد، شاهد ۴۵ درصد گزارش شد. گفتنی است ترکیبات هومیوپاتی با کمترین مقدار مصرف و با صرفه اقتصادی در مقایسه با سم و کودهای شیمیایی در طرح نامبرده بهترین عملکرد در این طرح پژوهشی با درمان قطعی و پایدار برای حفظ محیط زیست شهری در درمان درختچه های یاس هلندی معرفی شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AGRICONFS01_028 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1265351/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کیخسروی، زینب و فرخی، علیرضا و صیفوری، سمیه و صالح، اصغر،1400،اولین گزارش از درمان بیماری های فیزیولوژیک درختچه های یاس هلندی با داروهای هومیوپاتی گیاهان،اولین همایش ملی پژوهش های جامعه محور در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،همدان،https://civilica.com/doc/1265351
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، کیخسروی، زینب؛ علیرضا فرخی و سمیه صیفوری و اصغر صالح)
برای بار دوم به بعد: (1400، کیخسروی؛ فرخی و صیفوری و صالح)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۸ . توسعه هدفمند صنایع تبدیلی و تکمیلی چغندرقند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۷ . الزامات تعریف صحیح پروژه های طراحی و اجرای الگوی کشت در قانون بودجه)
- برنامه های دولت ها برای تسهیل رشد استارت آپ های فناوری محور بخش کشاورزی (مطالعه موردی استرالیا، هند و هلند)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.