مطالعه خواص سطح سورفکتانت های مشتق شده ازمواد طبیعی قسمت 1- سنتز و بررسی ساختار خواص حلالیت و امولسیون کنندگی، قسمت 2- بررسی خواص کف زایی ، پخش ومرطوب کنندگی
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,538
فایل این مقاله در 29 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SDTC02_082
تاریخ نمایه سازی: 8 آبان 1390
چکیده مقاله:
چند سورفکتانت باپایه شکری سنتز و برخی از خواص آنها با سورفکتانت های تجاری با پایه نونیل فنول اتوکسیلات مقایسه شده است مطالعه مان را به دو بخش تقسیم کرده ایم در قسمت اول حلالیت این سورفکتانت ها در آب اتانول و دودکان مطالعه و خواصشان به عنوان مواد امولسیون کننده در سیستمهای متشکل از سورفکتانت با آب/ ایزوپروپیل مایریستات، آب / چربی ریپ سید rapeseed oil و آب / دودکان ارائه شده است حلالیت آبی این سورفکتانت ها روند معمول و مورد انتظار تعادل آب دوستی / چربی دوستی گریفین lipophilic balance -hydrophilic -HLBG Griffin را دنبال می کند اما واضح است که head group و سطح غیر قطبی آنها نیز می توند به نحوی روی حلالیت تاثیر بگذارد که مطابق با مفهوم استاندارد HLBG نباشد. یک گروه استری یا آمینی به عنوان واحد متصل کننده آب دوست و چربی دوست Connecting bond نسبت به مشتقات آمیدی مشابه خود حلالیت سطح در آب را بیشتر افزایش میدهد.
کلیدواژه ها:
سورفکتانت ، خواص سطح ، امولسیون سازی ، انحلال پذیری ، پخش HLBD ، HLBG ، مواد طبیعی Natural products ، هیدروآبیتیک اسید
نویسندگان
شیدخت نظری
دانشگاه صنعتی شریف دانشکده شیمی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :