ارائه مدل ترکیبی و خلاقانه عارضه یابی کسب و کارها ( نمونه موردی: شر کت مهندسی نرم افزار حسابداری )

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB08_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 592
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمانه هداوند

کارمند سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور مشاور کسب و کار

احسان نظری سلمانی

مدیرعامل شتاب دهنده کوالاپارس مشاور کسب و کار

چکیده

برای شروع یک فرآیند عارضه یابی می بایست بر سطوح ارزیابی و بررسی سازمانی تمرکز و توجه ویژه ای داشت. هرچند که عارضه یابی سازمانی عموما یک فرآیند پیچیده و رفت و برگشتی است و عموما پس از طیچندین مرحله نیاز به بازنگری و بازبینی مدل ها و ابزارها دارد، لکن تجربه و دانش مشاور در گام های نخست بسیار کمک کننده است. قبل از ش روع فرآیندهای مربوط به عارضه یابی باید مشخص گردد که عارضه یابی قرار است در چه سطح و با تمرکز بر کدام یک انجام شود. عارضه یابی سازمانها در سه سطح کلان مدیریتی، فرآیندی (میانی) و عملیاتی انجام می شود. مدل های معروفی در جهان همچون EFQM و ۷S در سطح کلانمدیریتی عارضه یابی را انجام می دهند اما دریغا که عارضه یابی می بایست از پایین ترین سطح به بالاترین سطح انجام شود تا نتیجه مطل وب حاصل گردد. در این مقاله به معرفی روش پویایی سیستم و کاربرد آن در عارضه یایی فرآیندی و ارتباط آن با عارضه یابی سطح پایین عملیاتی و سطح بالای مدیریتی می پردازیم و یک شرکت مهندسی نرم افزار حسابداری کشور به عنوان نمونه تحلیل می گردد. در نتیجه ترکیب استفاده از مدل معروف APQC و SYSTEM DYNAMICS در عارضه یابی فرآیندها در کسب و کارها می تواند بسیار کارگشا باشد.

کلیدواژه ها

عارضه یابی کسب و کار، مدل خلاقانه، پویایی سیستم ها، عارضه یابی فرآیند، APQC

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.