ارزیابی عملکرد و اولویت بندی پروژه ها با استفاده از ندل ترکیبی BSC و QFD

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB08_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 306
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد بنائی فر

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، موسسه آموزش عالی علوم و فناوری سپاهان، اصفهان، ایران

چکیده

ارزیابی عملکرد سازمان ها یکی از ابزارهای قدرتمند مدیریتی است که می توان به کمک آن از وضعیت سازمان، اطلاعات لازم را به دست آورد. رسالت اصلی سنجش عملکرد، تعیین کارایی و اثربخشی سازمان تحت ارزیابی است، ولی در کنار آن باید توانایی تعیین نقاط قوت و ضعف سازمان را نیز داشته باشد و راهکارهایی نیز برای رفع نقاط ضعف ارائه دهد. امروزه با رشد و توسعه روزافزون سازمان ها از یک شو و تغییرات سریع و عمیق در شرایط محیطی از سوی دیگر سازمان ها را وادار به پذیرش مفهوم رقابت و رقابتی شدن کرده به گونه ای که شرط بقاء سازمان ها ارتقاء عملکرد آنها شده است. بدیهی است سازمان هایی که رویکرد استراتژیک داشته باشند می توانند به حیات خود ادامه دهند. اما آنچه مسلم است وجود استراتژی به تنهایی کافی نیست بلکه اجزا و کنترل استراتژی هاست که سازمان را پیش می برد. علیرغم اهمیت استراتژی ها و تلاش سازمان ها برای بکارگیری آن ها تحقیقات انجام شده نشان می دهد، تعداد بسیار کمی از سازمان ها موفق به اجرای استراتژی هایشان شده اند. مدیران سازمان ها بای اطمینان از اجرای موفق استراتژی ها خود از سیستم های سنجش عملکرد استفاده می نمایند. بررسی ها نشان داده که سیستم های سنجش عملکرد سنتی که عمدتا بر پایه شاخص های مالی هسند جوابگوی نیاز امروز سازمان ها نمی باشند. این سیستم های سنجش بیشتر به گذشته سازمان توجه دارند. در حالی که سازمان ها به ابزارهایی نیاز دارند که آن ها را به سمت آینده سوق دهد. لذا این پژوهش به ارائه مدل تلفیقی کارت امتیازی متوازن (BSC)ٖ و گسترش کارکرد کیفیت (QFD) به منظور ارزیابی عملکرد و اولویت بندی پروژه ها در جهت بهبود عملکرد، پرداخته است.

کلیدواژه ها

ارزیابی عملکرد، کارت امتیازی متوازن، گسترش کارکرد کیفیت، اولویت بندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.