بررسی رابطه عوامل آمیخته بازاریابی با جذب و رضایت هوادارن تیم های ورزشی (مطالعه موردی: تیم بسکتبال شهرداری گرگان)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد ورزش، سلامت، جامعه
  • کد COI اختصاصی: CDLC03_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 413
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرحسین منظمی

استادیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران ایران

میثم رحیمی زاده

استادیار دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران ایران

زهرا کریمی

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی، دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی، دانشگاه ازاد اسلامی واحد گرگان ایران

چکیده

هدف اصلی از پژوهش حاضر بررسی رابطه عوامل آمیخته بازاریابی با جذب و رضایت هواداران تیم بسکتبال شهرداری گرگان بود. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی واز نظر گردآوری داده ها توصیفی - پیمایشی بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه هوران تیم بسکتیال شهرداری گرگان که در سال ۱۳۹۸ بلیت تهیه کرده و به ورزشگاه رفته بودند و ۲۵۰ نفر به عنوان نمونه آماری در نظر گرفته شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات، در سطح آمار توصیفی ازشاخص هایی نظیر فراوانی ودرصد و رسم جداول و نمودارها و در سطح آمار استنباطی از ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است. نتایج نشان داد که بین عوامل آمیخته بازاریابی با جذب و رضایت هواداران رابطه معنی داری وجود دارد.همچنین بین آمیخته های بازاریابی با مولفه های جذب هوادارن، آگاهی، جلب توجه، علاقه، اعتماد و مولفه های رضایت هوداران نیازهای عملکردی، و نیازهای انگیزشی رابطه معنی داری وجود دارد. بنابراین مدیران باشگاه های ورزشی باید با در نظر گرفتن آمیخته بازاریابی، جایگاه ویژه ای را برای ارتقای عوامل تشکیل دهنده ان مد نظر قرار دهند واز این طریق در جذب و رضایت بیشتر هوادارن تیم تلاش کنند.

کلیدواژه ها

آمیخته بازاریابی، جذب هواداران، رضایت هواداران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.