بررسی ارتکاب جرم از طریق پرداخت پول الکترونیکی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: کنگره علمی پژوهشی فقه، حقوق، روانشناسی، علوم تربیتی و رفتاری
  • کد COI اختصاصی: LETCONF01_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 591
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پیمان قمیان

دانشجوی کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه آزاد کرج

چکیده

این مقاله به مشکلات اصلی ویژگی های کیفری پول الکترونیکی و پرداخت ها به عنوان ابزار جرم می پردازد. این مقاله ماهیت اقتصادی و حقوقی پول الکترونیکی (پول الکترونیکی) را نشان می دهد. ویژگی های پول الکترونیکی و ارتباط آن با پرداخت های الکترونیکی مشخص شده است. ثابت شده است که توسعه فشرده بخش IT منجر به جایگزینی فزاینده پول نقد با روش های پرداخت بدون پول نقد می شود و پول الکترونیکی برای پرداخت آنلاین نیاز است. پول الکترونیکی قبلا در همه مواردی که روی دستگاه الکترونیکی ذخیره شده و به عنوان وسیله پرداخت استفاده می شود ، ایجاد می شود ، بنابراین میزان سو استفاده از مال را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.. در این مقاله توجه ویژه ای به ویژگی های کیفری پول الکترونیکی به عنوان ابزار جرم پرداخته شده است. پول الکترونیکی به روز شده است تا تعداد قابل توجهی از شخصیت های متخلف را در نظر بگیرد ، در حالی که این جرایم با ارز آزاد از یک بازار غیر پشتیبانی شده انجام می شود و به خدمات الکترونیکی منتقل می شود ، از آنها استفاده می شود وممکن است منابع انبار به آنها ملحق شود ، که نیاز به مجرم دارد سطح قانون این همچنین نشان می دهد که پول الکترونیکی توسط سرویس صورتحساب آن دریافت می شود ، و سپس می تواند توسط مهاجمان مورد بهره برداری قرار گیرد و صاحبان مالی را که قبلا در کار آنها شرکت کرده اند فریب دهند. از طریق این فرآیند ، استفاده از پول الکترونیکی و پرداخت الکترونیکی تقریبا قانونی است و مفهوم قانونی بودن را در بر می گیرد. مشخص شده است که پیچیدگی اصلی در کشف ابزارهای مخرب ، پول الکترونیکی ایجاد می کند و این ردیابی ردپای چنین جرمی را که از تاخیرهای خود در فضای سایبری استفاده می کند ، دشوار می کند. نویسنده همچنین نمای دقیقی از منابع پول الکترونیکی را آشکار می کند ، از جمله مواردی که احتمال سو استفاده بیشتر وجود دارد ، که عنصر دیگری از صلاحیت اعدام کیفری است.

کلیدواژه ها

ارتکاب جرم ، پرداخت الکترونیکی ،ماهیت اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.