بررسی عوامل موثر در شکل گیری راهبردهای مدیریت انقلابی در بخش دولتی ایران از دیدگاه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) <br> dor:۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۲۳۴۶۲۱.۱۳۹۹.۱۰.۳۹.۴.۶
سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 275
فایل این مقاله در 32 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_SMSN-10-39_004
تاریخ نمایه سازی: 7 تیر 1400
چکیده مقاله:
فرسودگی روح بشر و کاستی های معنوی در بدنه ی اصلی مدیریت امروز، خلا موجود در سازمان ها را نمایان ساخته و نیاز به نظام برتر و نگرشی نوین در عرصه مدیریتی جمهوری اسلامی ایران، نظامی را می طلبد که تعالی مادی و معنوی را نوید می دهد و در همین راستا مقام معظم رهبری به عنوان ولی فقیه و تبیین کننده فلسفه اسلامی نقش اثرگذاری ایفا می کند. این پژوهش از نظر راهبرد کیفی و جهت گیری بنیادی دارد و از سوی دیگر می تواند به صورت کاربردی در بخش دولتی به کار گرفته شود. با توجه به اینکه به دنبال شناسایی عوامل موثر در شکل گیری راهبردهای مدیریت انقلابی از دیدگاه مقام معظم رهبری هستیم؛ هدف این پژوهش اکتشافی است و از روش تحلیل مضمون استفاده شده است. در ابتدا مضامین از بیانات و سخنرانی های معظم له به روش نمونه گیری نظری استخراج و در نهایت با توجه به مطالعه عمیق نظری و مصاحبه با خبرگان، ۵ مضمون سازمان دهنده انقلابیگری شامل پایبندی به مبانی و ارزش های اساسی انقلاب، هدف گیری آرمان های انقلاب، پایبندی به استقلال کشور، عدم تبعیت از دشمن و تقوای دینی و سیاسی و راهبردهای مدیریت انقلابی استخراج شده است. برهمین اساس نگرش های اثرگذار بر شاخص های انقلابی گری به عنوان عوامل شکل گیری مدنظر قرار می گیرد که بر راهبردهای مدیریت انقلابی موثر است. انقلابی گری تفکر و مفهومی متعالی و ظرفیتی به بارنشسته در فرهنگ انقلاب ماست که هرچقدر اهتمام به آن جدی تر و عینی تر باشد و شاخص های آن مدنظر قرار گیرد، به تقویت اصل موضوع یعنی انقلاب اسلامی و حرکت به سمت تمدن سازی اسلامی منجر خواهد شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
میلاد فخرایی
استان کردستان - شهرستان سنندج - دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج - دانشکده ی علوم انسانی - گروه دکتری مدیریت دولتی
کیومرث احمدی
گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی، سنندج، ایران
علی اکبر احمدی
گروه مدیریت، دانشکده مدیریت، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :