سال انتشار: 1389
کد COI مقاله: NCFAMILYHEALTH01_020
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,564
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر آموزش مهارت های زندگی بر کاهش کمرویی دانش آموزان
چکیده مقاله:
هدف اساسی این تحقیق بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی بر کاهش کمرویی دانش آموزان بود .این تحقیق از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش، آزمایشی از نوع پیش آزمون- پس آزمون با گروه کنترل و با گمارش تصادفی بود. جامعه آماری عبارت بودند از کلیه دانش آموزان دختر سال د وم دبیرستان های شهرستان نورآباد ممسنی در سال83-84 که از بین آنها نمونه ای مشتمل بر 60 نفر دختر با شیوه نمونه گیری تصادفی چند مرحله ای انتخاب شده و به شیوه تصادفی نیز در دو گروه آزمایش و کنترل گمارده شدند ( 30 نفر گروه آزمایش و 30 نفر گروه کنترل). برای جمع آوری داده ها از آزمون کمرویی استنفورد استفاده شد. اعضای گروه آزمایش 5 ماه و هر هفته 4/5 ساعت تحت آموزش 5 مهارت خودآگاهی، حل مسئله و تصمیم گیری، قاطعیت، تفکر خلاق و تفکر انتقادی از مجموعه مهارت های زندگی قرار گرفتند نتایج آزمونt نشان داد که بین عملکرد افراد در دو گروه آزمایش و کنترل در پس آزمون متغیر کمرویی تفاوت معناداری وجود دارد.
کلیدواژه ها:
مهارت هاي زندگي، كمرويي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/123508/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ازادی، شهدخت و درویزه، زهرا و حسینی، سیده مونس،1389،تاثیر آموزش مهارت های زندگی بر کاهش کمرویی دانش آموزان،اولین همایش ملی بهداشت خانواده و اصلاح شیوه زندگی،اهواز،،،https://civilica.com/doc/123508
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، ازادی، شهدخت؛ زهرا درویزه و سیده مونس حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1389، ازادی؛ درویزه و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رابطه تکانشگری و کمرویی با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- شوریزدایی از آب دریا با استفاده از محلول کششی آمونیوم سولفات در روش اسمز مستقیم
- بررسی علل ضعیف بودن دانش آموزان در درس املا و انشا و ارائه راهکارهای مناسب جهت پیشرفت تحصیلی
- رابطه سبک های تفکر و بلوغ عاطفی با کمرویی در دانش آموزان
- اقدام پژوهی چگونه می توانم انزوا و گوشه گیری دانش آموز علی را برطرف کنم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Comparison of the Effect of Inhalational Isoflurane-Nitrous Oxide Anesthesia and Intravenous Propofol-Remifentanil Anesthesia on Postoperative Pain
- Investigating Mean Length of Utterance (MLU) in Monolingual Persian Speaking Children with Autism Spectrum Disorder (ASD)
- The Effectiveness of Emotion-Focused Therapy Group on Difficulties in Emotion Regulation and Health Promoting Lifestyle in Obese Women
- بررسی شیوع رفتارهای پرخطر در دانش آموزان دوره متوسطه دوم شهرستان شادگان
- اثربخشی درمان متمرکز بر شفقت بر اجتناب تجربه ای و سلامت عمومی در بازماندگان سیل (مطالعه موردی)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.