کاربرد یادگیری ماشین در استفاده از شخصیت های مجازی با هدف بهبود بازاریابی در تجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی دانشگاه های کارآفرین
  • کد COI اختصاصی: NCEU01_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 654
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه امرائی

دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفو ل، دانشکده برق و کامپیوتر، گروه مهندسی کامپیوتر

پریسا دهقان

دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، دانشکده برق و کامپیوتر، گروه مهندسی کامپیوتر

مهسا عربی زوارق

دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، دانشکده برق و کامپیوتر، گروه مهندسی کامپیوتر

چکیده

از جمله مهمترین مباحث مطرح شده در کسب کارهای اینترنتی می توان به اینفلوئنسر مارکتینگ اشارهکرد. اینفلوئنسر مارکتینگ از تاثیرگذارترین شیوه های سود ده در تجارت الکترونیک است که امروزه توسطبسیاری از برندها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر اینفلوئنسر مارکتینگ را به شیوه ی صحیحی اجرا کنیم شاهداثربخشی مشهود آن در برندسازی و افزایش فروش خواهیم بود. در ایران نمود اینفلوئنسر مارکتینگ در روزهایآغازین افراد بسیاری را به خود جذب کرده است که این مورد از اصلی ترین عوامل برای تمرکز بسیاری ازبرندها بر این امر شده است. هدف از انجام این پژوهش استفاده و بهره مندی از کاربرد هوش مصنوعی ویادگیری ماشین توسط کارآفرینان دوران مدرن و جایگزینی نیروی غیرانسانی (شخصیت های مجازی) به جاینیروی انسانی با عنوان اینفلوئنسر می باشد. در این مقاله علاوه بر تحلیل مختصری از تجارت الکترونیک، قوانینمربوط به آن، مدل های کسب و کار در محیط اینترنت، تعریف و توصیف عامل های نرم افزاری هوشمند، بهمزایای تبدیل اینفلوئنسرهای واقعی به غیرواقعی پرداخته ایم. در نهایت می توان گفت که استفاده از هوشمصنوعی در ایجاد اینفلوئنسرهای غیرواقعی یکی از کارآمدترین امور در تجارت الکترونیک به حساب آمده واز مهمترین دلایل برای اقدام به تبدیل اینفلوئنسرهای واقعی به غیرواقعی فناناپذیری این دسته از اینفلوئنسرها می باشد.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی، تجارت الکترونیک، اینفلوئنسر مارکتینگ، یادگیری ماشین، عامل های نرم افزاری هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.