سال انتشار: 1399
محل انتشار:
ششمین همایش ملی مهندسی معدن و علوم زمین
کد COI مقاله: GEOC06_033
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 198
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پالینولوژی، پالینوفاسیس و آب و هوای دیرینه سازند کژدمی در میدان نفتی سروش در شمال غرب خلیج فارس
چکیده مقاله:
در این مطالعه سعی شده با بررسی شواهد پالینولوژیکی، محیط رسوبی و شرایط آب و هوای دیرینه طی انبایشسازند کژدمی در میدان نفتی سروش تعیین گردد. برای این منظور ۱۲۴ نمونه مربوط به ۱۴۷ متر مغزه برای مطالعاتپالینولوژی و پالینوفاسیس آماده سازی و مطالعه گردید. با توجه به مطالعات صورت گرفته در سایر نقاط جهان و تطابقآنها با اطلاعات به دست آمده از نمونه های بررسی شده در این مطالعه و ثبت میکروفسیل های شاخص، سن سازند کژدمیدر چاه SR-X آلبین در نظر گرفته شده است. همچنین چهار رخساره پالینولوژیکی (پالینوفاسیس های I, II, VI, IX) کهشاخص محیط های نزدیک به ساحل می باشند، تفکیک گردید. با تعیین فاکتورهای مختلف فسیل شناسی و با تلفیقداده های به دست آمده، شرایط هوازی با انرژی متوسط تا زیاد که معمولا نشان دهنده محیط های دلتایی است، برایسازند کژدمی در میدان مذکور بدست آمد. علاوه بر این، شناسایی و شمارش اسپور و پولن ها در تمام اسلایدها نشاندهنده فراوانی بالای جنس های Dictyophyllidites, Cyathidites و Araucariacites است که گیاهان والد این جنس هامربوط به خانواده سرخس ها می باشند، فراوانی بالای اسپور سرخس ها منعکس کننده شرایط آب و هوایی گرم و مرطوبحاکم بر زمان رسوب گذاری سازند کژدمی در میدان سروش است. همچنین فراوانی داینوسیست های آب گرم مثل:Hystrichocasphaeridium, Paleocystodinium, Areoligera و Impagidinium شرایط بالا را تائید می کند. در ضمنمطالعات پالئوژئوگرافی تطابقی مناسبی با شواهد فسیلی نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GEOC06_033 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1226832/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضایی، زینب،1399،پالینولوژی، پالینوفاسیس و آب و هوای دیرینه سازند کژدمی در میدان نفتی سروش در شمال غرب خلیج فارس،ششمین همایش ملی مهندسی معدن و علوم زمین،جزیره کیش،https://civilica.com/doc/1226832
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، رضایی، زینب؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، رضایی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه مدل هوشمند شبکه عصبی جهت ارزیابی تراوایی مخزن آسماری در میدان نفتی اهواز
- تحلیل رفتار تونل با استفاده از منحنی مشخصه
- اثر سطح جدایش میانی کژدمی در هندسه محورهای تاقدیس های ماری و زیتون در زون ایذه، کمربند چین خورده – رانده زاگرس
- بررسی اثرات زیست محیطی نیروگاه های تولید برق ژئوترمال
- استفاده از آزمایش نفوذ پیزومخروطی لرزه ایSCPT) در بررسی های ژئوتکنیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- روش های اکتشافی منابع انرژی زمین گرمایی : به همراه معرفی ریسک های اکتشاف و مطالعات موردی
- الزامات توسعه اکتشاف منابع معدنی و ارتقای جایگاه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور
- گزارش تحولات بین المللی و داخلی در حوزه معادن و صنایع معدنی در سه ماهه آخر سال ۱۳۹۷ (فصل زمستان) ( ۲۲December ۲۰۱۸ – ۲۰ March ۲۰۱۹)
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۲ . بخش معدن و صنایع معدنی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.