بازاریابی تلفن های هوشمند و راهبردهای تبلیغاتی آن در صنعت گردشگری

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: IMEACONF01_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 720
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین مقصودی

دانشجوی مقطع دکتری مدیریت گردشگری دانشگاه علامه طباطبائی تهران

سمیه احمدی

کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی گرایش برنامه ریزی توسعه جهانگردی دانشگاه مازیار

چکیده

در جهان امروز بازاریابی از طریق موبایل و تبلیغات با بهره گیری از دستگاه های تلفن همراه یک عامل مهم در ایجاد راهبردهای بازاریابی است. صنعت گردشگری و هتل داری بدون راهبردهای بازاریابی و تبلیغاتی از طریق تلفن همراه، این روند مصرفی در حال رشد را از دست خواهد داد. این پژوهش راهبردهای بازاریابی و تبلیغات از طریق تلفن همراه را به عنوان یک کانال بازاریابی مورد استفاده برای توسعه محصولات و خدمات گردشگری و هتل داری مورد بررسی قرار می دهد. تعداد روز افزون از مقاصد توریستی از فناوری ها و راه حل های نوین به منظور ترویج محصولات و خدمات گردشگری خود قابل توجه است. در این مقاله نقش بازاریابی از طریق تلفن همراه به عنوان راهبردهای جدیدی برای توسعه محصولات و خدمات گردشگری تعریف می شود، مزایا و معایب آنها، تاثیر بازاریابی از طریق تلفن همراه در عرضه و تقاضای گردشگری و همچنین پیشرفت برآوردی آتی این کانال بررسی می شود. بعلاوه مقاله حاضر به تجزیه و تحلیل برنامه های کاربردی تلفن همراه به عنوان یک ابزار جدید برای ترویج و تبلیغ محصولات و خدمات گردشگری و هتل داری می پردازد. از آنجایی که تعداد دستگاه های تلفن همراه به طور مداوم رو به افزایش است برنامه های کاربردی آن می تواند در زمان و مکان مناسب نقطه مهمی برای ارسال پیام های فوری به مصرف کنندگان باشد. یافته های این مقاله می تواند در توسعه راهبردهای بازاریابی تلفن همراه در صنعت گردشگری و هتل داری سودمند باشد. بازاریابی از طریق تلفن همراه هنوز هم پتانسیل فزاینده ای دارد چرا که توسعه فناوری هرگز متوقف نمی شود و اشکال سنتی و متعارف تبلیغات را دچار تغییر خواهد کرد.

کلیدواژه ها

بازاریابی، گردشگری ، بازاریابی گردشگری، هتل داری، بازاریابی تلفن های هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.