سال انتشار: 1383
محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 073_2632158349
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,117
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه معیاری جهت برآورد مقاومت فشاری توده سنگهای دارای چندین درزه سراسری متقاطع
چکیده مقاله:
مقاومت و تغییر شکل پذیری توده سنگها توسط عوامل گوناگونی همچون مقاومت قسمت سالم سنگ) (Intact Rock ،فراوانی و الگوی توزیع و نیزمقاومت ناپیوستگیهاوهمچنین توسط میدان تنش و توزیع آن در توده سنگ کنترل میگردد. جهتداری درزهها باعث بروز رفتار بشدت غیر همسانگرد (Anisotrop) گردیده در حالیکهافزایش تعداد درزهها باعث کاهش هرچه بیشتر مقاومت سنگ میگردد. بعلت ناکارائی و محدودیت روابط تئوریک ، پیشبینی و برآورد مقاومت چنین توده سنگهایی عموما با استفاده از فرمولهاو معیارهای تجربی صورت میپذیرد. در این مقاله یک مجموعه داده های مناسب با استفاده از نتایج آزمایشگاهی قابل دسترس روی سنگهای درزه دار تشکیل گردیده و سپس با استفاده از تحلیلهای عددی مخصوصا تحلیل با متد المانهای مجزا (( Distinct element از طریق نرمافزارUDEC نتایج آزمایشگاهی تائید و مجموعه داده های فوق الذکر تکمیل گردیده است. جهت تجزیه و تحلیل دادههای تکمیل یافته از رگرسیون آماری استفاده شده است. معیاری جهت تعیین مقاوم فشاری توده سنگهای دارای درزههای سراسری منظم و غیرمنظم ارائه شده است که در آن عوامل مؤثرنظیر جهت درزهها، تعداد درزهها، میدانتنش و توزیع آن در توده سنگ در نظر گرفته شدهاند. تحلیل های آماری انجام گرفته بخوبی کارائی رابطه پیشنهادی را نشان میدهد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 073_2632158349 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/122/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقری پور، محمدحسین و مرندی، سیدمرتضی و مرادی سروستانی، امیررضا،1383،ارائه معیاری جهت برآورد مقاومت فشاری توده سنگهای دارای چندین درزه سراسری متقاطع،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/122
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، باقری پور، محمدحسین؛ سیدمرتضی مرندی و امیررضا مرادی سروستانی)
برای بار دوم به بعد: (1383، باقری پور؛ مرندی و مرادی سروستانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- -مرادی سروستانی، امیر رضا، "برآورد مقاومت فشاری سنگهای درزه دار ...
- مقاومت فشاری سنگهای ضعیف دارای ناپیوستگی های منظم [مقاله کنفرانسی]
- - Hoek, E., _ Strength of Jointed Rock Mass", Geo ...
- - UDEC, ،'User' s Manual» , Version 1.8, Vol. I, ...
- - Chen, S. G. Zhao, J. Zhou, Y. X., _ ...
- - Jaeger, J.C., Cook, N.G.W., Fundamental of rock mechanics?., Chapman ...
- - Bagheripour, M.H., "Compressive Strength of Rock with Thoro ughgoing ...
- - Bagheripour, M.H., Mostyn G.R., "Prediction of strength of jointed ...
- - Hoek, E., Brown, E. T., "Empirical strength criterion for ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی آزمایشگاهی و تعیین رابطه ضریب آبگذری سازه سرریز-دریچه مرکب قوسی در پلان
- محاسبه ضریب آبگذری سر ریز های کلید پیانویی در حالت جریان مستغرق
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.