سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی CFD صعود گازهای انتهایی واحد کلاوس پالایشگاه

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,345

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CEE05_081

تاریخ نمایه سازی: 2 شهریور 1390

چکیده مقاله مدل سازی CFD صعود گازهای انتهایی واحد کلاوس پالایشگاه

پخش گازهای آلاینده و گرد و غبار از دودکش کارخانجات یکی از مهمترین عوامل آلوده کننده هوا محسوب می شود. در تحقیق حاضر، چگونگی پخش گازهای آلاینده از دودکش با استفاده از مدل سازی دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) مورد بررسی قرار گرفت. داده های استفاده شده در این مدل سازی بر گرفته از آنالیز گاز خروجی دودکش واحد کلاوس پالایشگاه می باشد. مدل CFD استفاده شده بر مبنای حالت پایدار، معادلات ناویر استوکس و مدل تلاطم є-k می باشد. نتایج بدست آمده نشان دهنده توزیع غلظت اجزای گاز آلاینده در محیط اطراف می باشد که در دو حالت جریان آرام و توربالنسی با هم مقایسه شده است. ارتفاع بالا رفتن پلوم m194 بدست آمد. همچنین نتایج بیانگر این است که کاهش رطوبت، موجب افزایش میزان صعود پلوم در اتمسفر می شود.

کلیدواژه های مدل سازی CFD صعود گازهای انتهایی واحد کلاوس پالایشگاه:

نویسندگان مقاله مدل سازی CFD صعود گازهای انتهایی واحد کلاوس پالایشگاه

مجید ابراهیم زاده قشلاقی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Ghenai C., Lin C.X., Dispersion modeling of PM10 released during ...
Boubel W.R., Fox D.L., Turner B.D., Stern C.A., Fundamentas of ...
Fluent Inc., Ansys Fluent 12.0, April 2009. ...
Kovalets I.V., Maderich V.S., Numerical Simulation of Interaction of the ...
Zhonghua W., Mujumdar A.S., CFD modeling of the gas-particle flow ...
Brown G... and Fletcher D.F., CFD prediction of Odour Dispersion ...
Launder B.E. and Spalding D.E., The Numerict Computation of Turbulent ...
/8] Yakhot V., Orszag S.A., Thangam S., Gatski T.B. and ...
Yassin M.F., Numerical Simulation and Experimental Study on Stack-Gas Dispersion ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی CFD صعود گازهای انتهایی واحد کلاوس پالایشگاه" توسط مجید ابراهیم زاده قشلاقی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محمد حیدربیگ؛ رقیه رحمتی؛ بهزاد فولادپنجه نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل سازی، CFD، تلاطم، پلوم، دودکش، کلاوز هستند. این مقاله در تاریخ 2 شهریور 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1345 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پخش گازهای آلاینده و گرد و غبار از دودکش کارخانجات یکی از مهمترین عوامل آلوده کننده هوا محسوب می شود. در تحقیق حاضر، چگونگی پخش گازهای آلاینده از دودکش با استفاده از مدل سازی دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) مورد بررسی قرار گرفت. داده های استفاده شده در این مدل سازی بر گرفته از آنالیز گاز خروجی دودکش واحد کلاوس پالایشگاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی CFD صعود گازهای انتهایی واحد کلاوس پالایشگاه با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.