سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ACUC12_022
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 225
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معماری وشهرسازی وپدافند غیرعامل
چکیده مقاله:
مفهوم پدافندغیرعامل از زمان های قدیم در تمامی حیطه ها به کار برده می شده به نحوی که می توان گفت که انسان از مخلوقات جهان هستی خصوصا جانداران, دانش و هنر دفاع غیر عامل را آموخته است. سکونتگاه های روستایی و سپس شهری از فراز کوه ها به سوی دشت و به تدریج بعد از مهاجرت انسان های غارنشین پدیدار شدند. در سکونتگاه های اولیه ملاحظات دفاعی جایگاه ویژه ای داشته است. به ویژه در شکل گیری شهرها از زمان زندگی یکجانشینی تاکنون تابع شرایط معینی بوده است. از زمانی که قلعه های دور شهر توان حفاظت از مردم در برابر حملات هوایی را نداشتند اصول پدافندی دیگر برای حفاظت از شهروندان به کار برده می شود. لذا رعایت اصول پدافندغیرعامل در شهرسازی برای ایمن کردن شهرها ضروری است و امروزه بایستی در طرح های شهرسازی مد نظر قرار گیرد.همچنین دفاع از سرمایه های مادی و غیرمادی کشور در برابر تهدیدات احتمالی و آمادگی در برابر آن ها، برنامه ریزان، تصمیم سازان و تصمیم گیران کشور را به بررسی ابعاد مختلف پدافند غیرعامل جهت حفظ دستاوردهای ملی واداشته است. از طرفی شهرسازی دارای مباحث و زمینه های کاربردی بسیاری است که می توان با به کار بردن اصول پدافند غیرعامل در آن به ایمن شدن شهرهاو کاهش هزینه های ناشی از تهدیدات کمک کرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ACUC12_022 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1214872/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عابدی، محمدحسین و نصیری رضی، فاطمه،1400،معماری وشهرسازی وپدافند غیرعامل،دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری،بابل،https://civilica.com/doc/1214872
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، عابدی، محمدحسین؛ فاطمه نصیری رضی)
برای بار دوم به بعد: (1400، عابدی؛ نصیری رضی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرات زیست محیطی ساخت و ساز در بسترو حریم رودخانه جاجرود (حد فاضل اوشان- فشم- میگون)
- نگرش مدیریتی به تحقیقات در صنعت سیمان و ضرورت گریز از آن
- طراحی و مدل سازی منسوج برای قالب بتنی و بررسی امکان تولید آن
- سیمان بتن های نسوز منیزیت - کرومیتی از نسوزهای دروریز صنعت سیمان برای اولین بار در ایران، توسط مرکز تحقیق و توسعه سیمان فارس و خوزستان
- بررسی اثر نوع رس بر خواص آجرهای بوکسیتی مصرفی در کورههای دوار سیمان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- تعیین مشخصه های کیفی و نحوه ارزیابی رنگها و پوششهای اکریلیک پایه آب برای استفاده داخلی و خارجی ساختمان
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.