بررسی آزمایشگاهی تاثیر میزان واگرایی خاک مبنا برمقدار گرادیان هیدرولیکی بحرانی در سیستم خاک فیلتر سدهای خاکی در حالت فیلتر موفق و نا موفق
محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی عمران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,030
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCCE06_0441
تاریخ نمایه سازی: 28 مرداد 1390
چکیده مقاله:
فیلتراسیون هسته ناتراوای سدهایخاکی از موارد بسیار مهم در طراحی این سازه ها می باشد که با وجود مطالعات گسترده صورت گرفته همچنان نیاز به تحقیقات بیشتر دراین زمینه احساس می شود عوامل مختلفی می تواند برعملکرد سیستم خاک فیلتر موثر باشد که از آن جمله می توان به میزان واگرایی خاک مبنا و گرادیان هیدرولیکی جریان نفوذی اشاره کرد جهت بررسی این پارامترها یک دستگاه آزمایش فیلتر با قابلیت اعمال هد جریان کنترل شده و اندازه گیری گرادیان هیدرولیکی در طول مسیر جریان توسط مولفین طراحی و ساخته شد و به وسیله آن گرادیان هیدرولیکی کنترل شده به سیستم فیلتر - خاک مبنا با درصدهای واگرایی های متفاوت اعمال گردید و مقدار گرادیان هیدرولیکی بحرانی که در آن بیشینه مقدار فرسایش رخ میدهد برای هرکدام از حالتها تعیین شد.
کلیدواژه ها:
فرسایش- خاک واگرا- گرادیان هیدرولیکی بحرانی-فیلتر
نویسندگان
جلال بازرگان
استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه زنجان
حمید اسکندری
دانشجویکارشناسی ارشد عمران ژئوتکنیک دانشگاه زنجان
حامد زمانی سبزی
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه های هیدرولیکی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :