سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آسیب های آزمون های ورودی مدارس بر دانش آموزان

سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 273
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IEPACONF06_189

تاریخ نمایه سازی: 22 اردیبهشت 1400

چکیده مقاله بررسی آسیب های آزمون های ورودی مدارس بر دانش آموزان

در این مقاله سعی شده است تا با نگاهی عمقی و ریشه ای، به مسائلی چون برگزاریآزمون ها، رویکردهای آموزشی رایج، مسائل فرهنگی و تربیتی پیرامون جدا سازی و آموزشاین دسته از افراد و امکانات فراهم شده توسط دولت، جهت رشد افراد تیزهوش پرداختهو راهکارهایی را برای بهره برداری از این گنجینه بی بدیل کشور و به فعلیت رسائیدن ایننیروی عظیم بالقوه ارائه نماییم. پرسش اساسی، که این تحقیق مطرح می کند با توجه بهکیفیت بخشی به آموزش تیزهوشان این است که آیا سیاست ها و برنامه های اعمال شدهکنونی می تواند به واقع زمینه مناسبی را برای شناسا یی و پرورش مناسب افراد تیز هوشفراهم نماید و در نهایت مشخص شد که افزایش پرشتاب مدارس استعدادهای درخشانخصوصا در کلان شهرها و دیگر مراکز است انها، توسعه مدارس استعدادهای درخشان وافزایش تعداد دانش آموزان این مدارس، بیشتر از آن که منجر به رشد کیفی این مراکزشود، زمینه رشد کمی آنها را فراهم نموده است. روش پژوهش حاضر، روش توصیفی بارجوع به اسناد و منایع چاپی ونیز استفاده از منابع الکترونیکی و سایت های معتبر ونیزگزارشاتی که در سایت های مختلف در طی مصاحبه با متخصصین و دست اندرکاران سازمانملی پرورش استعدادهای درخشان موجود بود.

کلیدواژه های بررسی آسیب های آزمون های ورودی مدارس بر دانش آموزان:

نویسندگان مقاله بررسی آسیب های آزمون های ورودی مدارس بر دانش آموزان

سودابه رنجبرگل افشانی

کارشاسی ارشد تکنولوژی آموزشی دانشگاه فرهنگیان

مقاله فارسی "بررسی آسیب های آزمون های ورودی مدارس بر دانش آموزان" توسط سودابه رنجبرگل افشانی، کارشاسی ارشد تکنولوژی آموزشی دانشگاه فرهنگیان نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش بین‌المللی روان‌شناسی مدرسه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تیزهوشی، تیزهوشان پنهان، غنی سازی، جداسازی، تسریع، سمپاد هستند. این مقاله در تاریخ 22 اردیبهشت 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 273 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله سعی شده است تا با نگاهی عمقی و ریشه ای، به مسائلی چون برگزاریآزمون ها، رویکردهای آموزشی رایج، مسائل فرهنگی و تربیتی پیرامون جدا سازی و آموزشاین دسته از افراد و امکانات فراهم شده توسط دولت، جهت رشد افراد تیزهوش پرداختهو راهکارهایی را برای بهره برداری از این گنجینه بی بدیل کشور و به فعلیت رسائیدن ایننیروی ... .