سال انتشار: 1385
محل انتشار: اولین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست
کد COI مقاله: CEE01_257
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,301
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آلودگی آب با نیترات ، مسئله اساسی در بخش آب کشور
چکیده مقاله:
هنوز میتوان یک لیوان آب را با اطمینان از سلامت آن نوشید ولی قطعاً تا چند سال آتی این گونه نخواهد بود. چند سال دیگر که خیلی هم دور نیست، بی شک نخواهید توانست یک لیوان آب را با اطمینان کامل بنوشید. مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهر تهران بسیار صریح در این مورد سخن میگوید و ابایی ندارد که اعلام کند: ‹‹ کیفیت آب تهران در حال کاهش است و در صورت ادامه این روندطی سالهای آتی باید چاههای بسیاری را به دلیل افزایش نیترات و آلودگی ناشی از آن ببندیم›› . ‹‹آلودگی با نیترات›› حال یک مساله اساسی در بخش آب کشور است .
در این مقاله به طور کلی در مورد آلودگی آب و خطراتی که در حال حاضر و احتملا در آینده بوجود خواهد آمد به خصوص در زمینه نیترات ها و آلودگی آب توسط این عنصر ، پرداخته خواهد شد . در ابتدا به معرفی نیترات و خطرات وجود این عنصر در آب آشامیدنی و اثرات آن بر سلامتی انسان ، بحث خواهد شد. در ادامه اشاره کوتاهی به استاندارد های موجود برای کنترل میزان نیتروژن موجود در آب آشامیدنی خواهد شد.
در بخشی از این مقاله مروری بر چرخه نیتروژن در طبیعت شامل منابع تولید نیتروژن و راههای مختلف انتقال آن به آب می شود . به طور خلاصه منابع نیتروژن را می توان به شکل زیر دسته بندی کرد :
از طریق بارش به سطح دریاچه
تثبیت نیتروژن چه در داخل آب چه در رسوبات
از طریق آورد رودخانه و به طور کلی تمام ورودی های آب های سطحی و زیر زمینی
در ادامه این بخش به معرفی انواع نیتروژن آلی و غیر آلی اشاره خواهد شد .
در انتهای از فاضلاب به عنوان اصلی ترین منبع آلودگی آب یاد شده است . یکی از عمدهترین دلایل آلایندگی آب یا نیترات ، دفع نادرست و غیربهداشتی فاضلاب در عدم وجود شبکه فاضلاب در شهرها به ویژه شهرهای بزرگی چون تهران است . در این بخش به بررسی علل مختلف عدم توجه به ساخت و اجرای شبکه های فاضلاب شهری و موانع موجود بر سر راه پرداخته خواهد شد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/12021/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرجانی، علی اصغر،1385،آلودگی آب با نیترات ، مسئله اساسی در بخش آب کشور،اولین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/12021
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، مرجانی، علی اصغر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، مرجانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بررسی اثر دما و میزان جاذب در حذف نیترات موجود در پساب های صنعتی به کمک نانو بوهمیت ساخته شده به روش شیمیایی(1393)
- کاهش نیترات ازآب های آلوده به روش احیای نیترات توسط عنصرروی(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی و تحلیل زمانی مکانی جزایر حرارتی شهر اصفهان با استفاده از داده های سنجنده ی ETM+
- Cool Roofs, a Solution to Reduce the Effects of Heat Islands
- بررسی و مقایسه سیستم تصفیه آب به روش اسمز معکوس و تعویض یونی و اثرات آن بر محیط زیست
- Feasibility study of extracting electrical energy from OTEC by thermoelectric phenomenon
- کاربرد سوپر جاذب ها در افزایش بهره وری آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.