نقش جغرافیا در پیدایش بازی های محلی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 408
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_SEPEHR-21-81_013
تاریخ نمایه سازی: 21 اردیبهشت 1400
چکیده مقاله:
بازیهای محلی، بنا به تحولات محیطی و تغییرات اجتماعی در مواجهه با ورزش ها و بازیهای جدید، جای خود را به این نوع بازیها داده اند که البته پدیده ای واقعی و در عین حال اجتنابناپذیر است. تلاش برای احیا بازیهای محلی تلاشی پسندیده است اما باید دانست که در مواردی این امکان وجود ندارد و در مواردی لزوم آن احساس نمی شود که ما با صرف هزینه زیاد، باز با بیاقبالی مردم و جوانان مواجه شویم. به همین دلیل به نظر می رسد باید با توجه به شرایط محیطی و جغرافیایی و ویژگیهای اجتماعی و فرهنگی، درصدد به هنگام سازی بازیهای سنتی باشیم و یا حتی بازیهای جدیدی متناسب با این شرایط طراحی کنیم که هم مورد توجه جوانان است و هم به این طریق فرهنگ ایرانی را حفظ و به نسل های آینده منتقل می نماییم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه دهقان نژاد
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :