سال انتشار: 1399
محل انتشار: ششمین همایش و نمایشگاه سد و تونل ایران
کد COI مقاله: DTCE06_025
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 114
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی توده ای جریان و شوری در سیستم رودخانه سد
چکیده مقاله:
چنانچه منابع آب موجود در حوضه آبریز از کیفیت مطلوبی برخوردار نباشند، علاوه بر تجزیه و تحلیل های کمیمتعارف، لازم است تحلیل های کیفی مناسب جهت بررسی امکان بهره برداری از این منابع و یا ارتقا کیفیت آنها انجامپذیرد.بسیاری از رودخانه های کشور شور یا لب شور هستند. از عوامل تاثیرگذار در شور شدن آب رودخانه ها،سرشاخه های شور، عبور رودخانه از سازنده ای نمکی و ورود جریان های برگشتی کشاورزی می باشد. در این مقاله بااستفاده از داده های همزمان جریان و شوری، یک مدل توده ای برای توازن جریان و شوری در حوضه آبریز آجی چای ومخزن سد ونیار در شمال غرب تبریز تهیه گردیده است. با استفاده از این مدل تاثیر حذف شاخه های شور در کمیت وکیفیت شاخه اصلی رودخانه و خروجی سد مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه مدلی تهیه شده که اثر حذفشاخه های شور و نتایج حاصل از مدل شبیه سازی حوضه و بهره بردری مخزن را مورد بررسی قرار می دهد. نتایج حاصلاز اجرای مدل توازن کمی- کیفی حوضه و مخزن نشان داد، بیشترین تاثیر در کاهش شوری در خروجی آب از مخزن سد ونیار به حذف شاخه ی کرچای با ۱۶.۶ درصد و بیشترین تاثیر در افزایش شوری در محل خروجی سد به وسیلهحذف شاخه ی میرکوه با ۳.۹ درصد می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا DTCE06_025 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1197943/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیمحمدی، سعید و بهروز، معصومه،1399،شبیه سازی توده ای جریان و شوری در سیستم رودخانه سد،ششمین همایش و نمایشگاه سد و تونل ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1197943
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، علیمحمدی، سعید؛ معصومه بهروز)
برای بار دوم به بعد: (1399، علیمحمدی؛ بهروز)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.