سال انتشار: 1385
محل انتشار: اولین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست
کد COI مقاله: CEE01_151
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 8,540
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی کاربرد فتوکاتالیستها و نانو فتوکاتالیستها در حذف آلایندهای زیست محیطی و مکانیسم اثر آنها
چکیده مقاله:
با افزایش آگاهی جوامع از خطرات جبران ناپذیر آلودگی محیط زیست در نتیجه تخلیه پسابها و مواد آلاینده به طبیعت، قوانین حفاظت از محیط زیست در دو دهه اخیربسیار جدی و سخت تر شده است. رعایت دقیق استانداردهای زیست محیطی منوط به کنترل آلاینده هایی است که بوسیله فرایندهای تصفیه بیولوژیکی حذف نمی شوند، و فرآیندهای دیگری به منظور حذف این گونه مواد سمی مورد توجه قرار گرفته اند.
فرآیند فتوکاتالیست سالهاست که بعنوان یکی از راهکارهای زیست محیطی در کشورهای صنعتی دنیا بکار می رود. فناوری نانو با ایجاد رویکردی نوین در صنعت فتوکاتالیست آینده ای بسیار وسیع را در این زمینه نوید می دهد. طی فرآیندهای اکسایش فتوکاتالیزوری، مواد آلاینده در اثر تابش اشعه فرابنفش و در حضور کاتالیزورهای نیمه هادی مانند دی اکسید تیتانیم یا اکسید روی بطور کامل تخریب شده و به CO2وH2O تبدیل می شوند. فتوکاتالیستهای نانوساختار با خواص آبدوستی وقدرت کاتالیستی زیاد به علت نسبت سطح به حجم بالای آنها یکی از فناوریهای کلیدی در کنترل آلودگیهای زیست محیطی می باشند. از این فناوری در سیستم های تصفیه آب، پساب و هوا می توان به نحومطلوبی بهره برد. دراین مقاله انواع فتوکاتالیستها و مکانیسم عمل آنها درحذف آلاینده ها ونتایج برخی مطالعات انجام یافته در این زمینه ارائه گردیده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CEE01_151 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/11915/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جمال، اکرم و غلامپور، اکبر و تباردرزی، سیمین و رضایی، عباس،1385،بررسی کاربرد فتوکاتالیستها و نانو فتوکاتالیستها در حذف آلایندهای زیست محیطی و مکانیسم اثر آنها،اولین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،https://civilica.com/doc/11915
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، جمال، اکرم؛ اکبر غلامپور و سیمین تباردرزی و عباس رضایی)
برای بار دوم به بعد: (1385، جمال؛ غلامپور و تباردرزی و رضایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- ارایه فناوری های نوین روسازی راه و بررسی نوآورانه ترین فناوری در چهارچوب برنامه توسعه پایدار(1395)
- ارایه فناوریهای نوین روسازی راه و بررسی نوآورانهترین فناوری در چهارچوب برنامه توسعهپایدار(1395)
- ارزیابی فناوری فتوکاتالیست ها و نانو فتوکاتالیست ها بر پایداری محیط زیست با رویکرد مفهومی معماری پایدار(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حذف فتوکاتالیستی آلاینده ها از پساب های صنعتی به وسیله نانو ذرات
- تولید کربن نیترید گرافیتی نانو ورقه ای به عنوان یک فوتوکاتالیزور کارا در نور مریی
- مروری بر حذف آلاینده ها در هوا با استفاده از فتوکاتالیست ها
- مروری بر نانو فتوکاتالیست ها و کاربردهای آن در حفاظت از محیط زیست
- فوتوکاتالیست و کاربردهای آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.