بررسی تاثیر جنسیت برند بر ارزش ویژه برند مبتنی بر مصرفکننده با نقش میانجی مشارکت برند مصرفکننده و عشق به برند
محل انتشار: فصلنامه مدیریت برند، دوره: 7، شماره: 1
سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 357
فایل این مقاله در 44 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_BMR-7-1_005
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1400
چکیده مقاله:
هدف این پژوهش، بررسی تاثیر جنسیت برند بر ارزش ویژه برند مبتنی بر مصرفکننده با نقش میانجی مشارکت برند مصرفکننده و عشق به برند است. تفاوت جنسیتی برای محصولات شرکت بیک و عطر بیک اهمیت زیادی دارد. چراکه عطر بیک یک برند موفق میباشد و طرفداران زیادی دارد. این عطر هم در جنسیت و هم در مورداستفاده سنین خاص بوده، به همین علت موردتوجه بسیاری از افراد قرارگرفته است. در این پژوهش ۳۸۴ نفر از مشتریان عطر بیک با استفاده از فرمول کوکران بهعنوان نمونهی آماری از یک جامعهی نامتناهی بهصورت تصادفی ساده انتخاب شدند. برای انجام این پژوهش از پرسشنامه استفاده شد که جهت تایید روایی آن، از روایی صوری و روایی همگرا و روایی واگرا استفاده شد و برای پایایی آن آلفای کرونباخ و ضریب پایایی ترکیبی استفاده گردید. تجزیهوتحلیل دادهها با نرمافزار اسپیاساس و ویژوال-پیالاس انجام شد. نتایج پژوهش نشان داد: مردانه بودن برند (۱۱۶/۰) و زنانه بودن برند (۲۱۱/۰) بر ارزش برند مبتنی بر مصرفکننده تاثیر معناداری دارد. مردانه بودن برند (۳۱۶/۰) و زنانه بودن برند (۵۹۴/۰) بر مشارکت نام تجاری مصرفکننده تاثیر معناداری دارد. مردانه بودن برند (۳۹۶/۰) و زنانه بودن برند (۵۱۹/۰) بر عشق به برند تاثیر معناداری دارد. مشارکت نام تجاری مصرفکننده بر عشق به برند (۲۲۷/۰) و ارزش برند مبتنی بر مصرفکننده (۸۸۴/۰) تاثیر معناداری دارد. عشق به برند بر ارزش برند مبتنی بر مصرفکننده تاثیر معناداری (۴۵۹/۰) دارد. مشارکت نام تجاری مصرفکننده و عشق به برند در رابطهی بین جنسیت برند و ارزش برند مبتنی بر مصرفکننده نقش میانجی دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدامین ترابی
گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، اقتصاد و حسابداری، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
ارکیده حامدی
استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، اقتصاد و حسابداری، دانشگاه پیام نور، تهران( صندوق پستی۴۶۹۷-۱۹۳۹۵ تهران)، ایران
آیت الله ممیز
عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی ، دانشگاه تهران، ایران
الهه مولائی یگانه
کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار، دانشکده مدیریت، اقتصاد و حسابداری، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :