سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: NCNOCWST01_086
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 4,403
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقاوم سازی سازه های بتنی با استفاده از تزریق رزین اپوکسی
چکیده مقاله:
رشد روبه افزایش استفاده از سازه های بتن آرمه در سراسر جهان همواره نیازمند کنترل های بهره برداری و روش هایی به منظور تعمیر و باز سازی این قبیل سازه ها بوده است. در این میان بررسی عوامل آسیب رسان و همچنین پیشگیری و درمان این عوامل به منظور ارتقاء عمر و استعمال این قبیل سازه ها، می تواند نقش به سزایی را ایفا نماید. امروزه یکی از پر رخداد ترین عوامل تخریب سازه های بتن آرمه، ترک خوردگی می باشد. ترک ها و رویکرد مواجه با آن ها را می توان با توجه به اهمیت سازه و علل وقوع آن ها دسته بندی و تعمیر و بازسازی نمود. تزریق رزین تحت فشار به منظور جوش دادن عضو بتنی گسیخته شده در اثر ترک خوردگی، از جمله روش هایی است که در دهه ی گذشته به علت سهولت و سرعت عمل بالای خود در ایران رشد قابل ملاحظه ای داشته است. از این رو در این مقاله، این روش با انجام یک مطالعه ی موردی حاصل از گزارش مهندسین مشاور سازیان تشریح شده است. سوالات تحقیق: در ترمیم ترک ها بروش تزریق رزین اپوکسی در نظر گیری چه نکاتی حائز اهمیت است. روش تحقیق: این مقاله به تشریح تکنیک بازسازی ترک های اعضای بتنی به روش تزریق رزین اپوکسی می پردازد. و با بکار گیری مطالعات اخیر نکاتی از قبیل فشار تزریق ، انتخاب رزین مناسب و غیره را شرح می دهد. نتیجه گیری: انتخاب این روش برای ترمیم با توجه به سنگینی خسارت وارده، سهولت و سرعت عمل اجرا و بهره برداری آن نسبتا به صرفه است . لذا رعایت آنچه در این مقاله ذکر شده است می تواند در کنترل کیفیت اجرای این متد مفید واقع شود.
کلیدواژه ها:
ترك، رزين اپوكسي، پكرهاي مكانيكي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/118039/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:واقفی، محمد و باقری، حسن و هاشمی، سیدشاکر،1390،مقاوم سازی سازه های بتنی با استفاده از تزریق رزین اپوکسی،اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب،رشت،،،https://civilica.com/doc/118039
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، واقفی، محمد؛ حسن باقری و سیدشاکر هاشمی)
برای بار دوم به بعد: (1390، واقفی؛ باقری و هاشمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- معرفی روشی جدید برای حفاظت میکروگریدها
- نگاهی به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
- کاربرد کامپوزیت ها در بازسازی بناهای تاریخی
- کنترل ثانویه ولتاژ و فرکانس در ریزشبکه های هیبرید جزیره ای با استفاده از کنترل مقاوم
- تحلیل داده های بزرگ در زنجیره تامین، با استفاده از داده های توییتر و گراف کاهشی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.