چگونه توانستم ترك تحصیل دانش آموزم (الف- ب) را درمان كنم؟

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس تجارب برتر تربیتی معلمان
  • کد COI اختصاصی: RCSTE01_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3527
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایرج رحمانی

دکتری تاریخ و تمدن ملل اسلامی

چکیده

با توجه به شرايط و موقعيت ايجاد شده ناشي از گسترش «ویروس كرونا» و ايجاد تغييرات ناگهاني و بدون پيش بيني نسبت به آمادگي دانش آموزان و خانواده هاي آنان و عدم احساس نياز به گوشي هاي اندرويد و هوشمند و مواجه شدن آنان با تورم و افزايش بي رويه نرخ اجناس موجبات نگراني و زمينه هاي استرس و اضطراب را در بين نوجوانان و دانش آموزان فراهم نمود. تلاش براي برقراري ارتباط با دانش آموزاني كه علاقه شان را به يادگيري از دست داده اند، يا دانش آموزاني كه بنا به دلايلي، دچار شكست تحصيلي و ترك تحصيل شده اند، براي تمامي معلمان تجربه اي مأيوس كننده و بسيار نگران كننده است. ترك تحصيل در اصل سن زير 18 سال را تحت پوشش خود قرار مي دهد هرگاه به هر علت كودك يا نوجواني قبل از اين سن از مدرسه بيرون بيايد، شامل تعريف ترك تحصيل مي شود يكي از علت هاي مهم ترك تحصيل مطابق با تحقيقات انجام شده در مناطق مختلف آموزش و پرورش كشور با عنايت به ادبيات موضوع تجربه تربيتي حاضر، فقر مالي است. ترك تحصيل و دور ماندن از ادامه و پي گيري دروس مربوط به پايه هشتم از طريق شبكه مجازي شاد توسط دانش آموز (الف- ب) نداشتن گوشي و قرار گرفتن در يك موقعيت خاص بيماري كرونا و عدم توانايي مالي خانواده جهت خريد گوشي تلفن همراه باعث ايجاد سوال و چگونگي ايجاد اين اختلال در طي شروع و شناخت و كشف و بررسي موقعيت و گريز از مدرسه قبل از تعطيلي و بعد از تعطيلي مدارس و پي گيري دروس و نداشتن گوشي هوشمند توسط دانش آموز (الف- ب) موجبات شكل گيري مساله در ذهنم شد. در اين تجربه با ارايه مشاوره فردي و ايجاد ارتباط عاطفي و مساعدت مالي و ارايه راهكارهاي منطقي و ارايه شاهد مثالي از دانش آموزاني كه در اين سن ترك تحصيل كرده و دچار عواقب ناگوار آسيب هاي اجتماعي شده اند عامل پيشگيري از ترك تحصيل و گريز از مدرسه در وي شدم.

کلیدواژه ها

ترك تحصيل، گریز از درس، پيشگيري از ترك تحصيل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.