سال انتشار: 1399
محل انتشار: همایش ملی کشاورزی و سلامت
کد COI مقاله: JAGH01_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 179
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پروتئینهای آفت کش جدید به عنوان ترکیبات نویدبخش کنترل حشرات در حفظ نباتات نوین
چکیده مقاله:
خسارت ناشی از حشرات آفت در کشاورزی و عوارض سوء ناشی از استفاده بیرویه از آفت کشهای شیمیایی جهت مدیریت این آفات بر سلامت انسان و محیط زیست، محققین را برای یافتن و شناسایی حشره کشهای جدید سازگار با محیط به چالش کشیده است. در میان ترکیبات حشره کش طبیعی، اندوتوکسین برگرفته از باکتری Bacillus thuringiensis (Bt) تاکنون گسترده ترین آفتکشی بوده است که به صورت تجاری مورد استفاده قرار گرفته است. از مهمترین مزایای Bt به عنوان یک حشره کش "سبز" میتوان به قابلیت بالای اختصاصی بودن نسبت به حشرات هدف (بیضرر بودن برای پستانداران، پرندگان و حتی اکثر حشرات مفید) اشاره نمود. این توکسین هم به صورت فرمولاسیونهای زیستی و هم از طریق بیان در محصولات زراعی تراریخته علیه آفات متعلق به راسته های بالپولک داران، سختبالپوشان و دوبالان موثر است. با توجه به اینکه پایداری و ماندگاری مقاومت گیاهان Bt به آفات از موضوعات مورد بحث بوده و آفات مکنده متعلق به راسته جوربالان نیزعموماً به توکسین Bt حساس نیستند، جستجو برای یافتن جایگزینهای مناسب اجتنابناپذیر و ضروری به نظر میرسد. از جمله منابع نویدبخش پروتئینهای طبیعی آفت کش میتوان به پروتئینهای دفاعی گیاهان، زهرابه های شکارگران حشرات از جمله عنکبوتها و آنزیمهای مختلفی از منابع مختلف بیولوژیک اشاره نمود که میتوانند به صورت استفاده در فرمولاسیونهای زیستی و یا به صورت بیان در گیاهان تراریخته علیه آفات به کار گرفته شوند. این مقاله پتانسیل حشره کشی برخی از پروتئینهای طبیعی کاندید و مکانیسم اثر احتمالی آنها را تشریح نموده و مروری بر قابلیت کاربرد این پروتئینها در حفظ نباتات خواهد داشت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JAGH01_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1180039/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادقیان، مهدیه و سلوکی، محمود و ذوالعلی، جعفر و امام جمعه، عباسعلی،1399،پروتئینهای آفت کش جدید به عنوان ترکیبات نویدبخش کنترل حشرات در حفظ نباتات نوین،همایش ملی کشاورزی و سلامت،جیرفت،https://civilica.com/doc/1180039
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، صادقیان، مهدیه؛ محمود سلوکی و جعفر ذوالعلی و عباسعلی امام جمعه)
برای بار دوم به بعد: (1399، صادقیان؛ سلوکی و ذوالعلی و امام جمعه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.