سال انتشار: 1399
محل انتشار: ششمین کنفرانس بینالمللی آزمونهای غیرمخرب ایران
کد COI مقاله: ICTINDT06_020
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 98
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تکنیک های بازسازی تصویر در سیستم های CT امنیت پرواز
چکیده مقاله:
اهمیت استراتژیک پیشگیری از تروریسم و قاچاق، کاربرد بالای تجهیزات الکترونیکی و سیستمهای تصویربرداری در بررسی دقیق مسافران، چمدانها و کانتینرهای حمل بار را نشان میدهد. دستگاه های X-ray برای شناسایی شکل دقیق اشیاء داخل چمدانها و جعبه های بسته، محدودیت دارند. اسکنرهای CT، تصاویر سه بعدی و با کیفیت بالایی را ارائه میدهند. در صورت به کارگیری اسکنرهای CT برای اهداف امنیتی، امکان شناسایی دقیق اشیاء داخل چمدانها و جعبه های بسته بدون باز کردن آنها، میسر میشود. حضور اشیاء با چگالی بالا، در میدان دید اسکنرهای CT، بازسازی تصاویر را به چالش میکشد. اشیاء با چگالی بالا باعث تضعیف شدید پرتوهای فرودی میشود و منجر به ثبت اطلاعات ناقص در آشکارسازها میشود. بازسازی تصاویر با استفاده از داده های ناقص، باعث تشکیل رگه های تیره و روشن با عنوان آرتیفکت فلزی در تصاویر میشود که شدیدا کیفیت تصاویر را تحت تاثیر قرار میدهد. تصاویر تخریب شده به واسطه حضور اشیاء با چگالی بالا، با استفاده از روشهای حذف و یا کاهش آرتیفکت فلزی، بازیابی می شوند. در ادامه تکنیکهای بازسازی تصویر به منظور بازیابی تصاویر تخریب شده معرفی شده اند.
کلیدواژه ها:
امنیت پرواز، سیستمهای تشخیص مواد منفجره، EDS، CT، MAR
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1168663/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قربانزاده، محمد و وحیدیان، محمد و حسینی، سیدابوالفضل،1399،تکنیک های بازسازی تصویر در سیستم های CT امنیت پرواز،ششمین کنفرانس بینالمللی آزمونهای غیرمخرب ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1168663
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، قربانزاده، محمد؛ محمد وحیدیان و سیدابوالفضل حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1399، قربانزاده؛ وحیدیان و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.