فایل کامل گزارش به فرمت PDF
جهت دریافت فایل های پیوست این گزارش بایستی عضو سیویلیکا شوید. چنانچه عضو سیولیکا هستید لطفا ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید فایل ها را مشاهده و دریافت نمایید.
مشخصات نویسندگان گزارش امکان سنجی استفاده از مجازی سازی (همزاد دیجیتال) در صنعت برق
چکیده گزارش:
فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی در انقلاب صنعتی چهارم به سرعت در حال گسترش هستند.درعصر حاضر،پیشرفت و تحقق بسیاری از فناوری ها زمینه عملیاتی شدن مفهوم مجازی سازی و ساخت نسخه دیجیتال از انواع، سیستم ها و ماشین آلات را فراهم کرده است. رویکرد نوین همکاری فناوری هایی چون اینترنت اشیا، محاسبات ابری،هوش مصنوعی و واقعیت مجازی به همراه ساختارهای قوی ارتباطی مفهوم همزاد دیجیتال را در آینده نزدیک به واقعیت خواهد رساند.به منظور مطالعه منسجم مفهوم همزاد دیجیتال و بررسی و استخراج دیدگاه نوین کاربرد این فناوری در صنایع، پروژه امکان سنجی استفاده از مجازی سازی (همزاد دیجیتال) در صنعت برق با مطالعات مفهومی فناوری های مجازی سازی و همزاد دیجیتال آغاز شد و سپس با جهت گیری به سمت کاربردهای همزاد دیجیتال در صنعت برق و انرژی ادامه یافت. با در نظر داشتن اهمیت استفاده از این فناوری نوین، امکان سنجی پیاده سازی مفهوم همزاد دیجیتال در یک حوزه ی نمونه شبکه هوشمند برق نیز در برنامه پژوهشی این پروژه مورد توجه و مطالعه قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
کد گزارش/لینک ثابت به این گزارش
کد یکتای اختصاصی (COI) این گزارش در پایگاه سیویلیکا میباشد و برای لینک دهی به این گزارش می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت گزارش در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1167631/
پیش گفتار گزارش
فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی در انقلاب صنعتی چهارم به سرعت درحال گسترش هستند. در عصر حاضر، پیشرفت و تحقق بسیاری از فناوری ها زمینۀ عملیاتی شدن مفهوم مجازی سازی و ساخت نسخۀ دیجیتال از انواع سیستم ها و ماشین آلات را فراهم کرده است. رویکرد نوین همکاری فناوری هایی چون اینترنت اشیا، محاسبات ابری، هوش مصنوعی و واقعیت مجازی به همراه ساختارهای قوی ارتباطی، مفهوم «همزاد دیجیتال» را در آیندۀ نزدیک به واقعیت خواهد رساند.
به منظور مطالعۀ منسجم مفهوم همزاد دیجیتال و بررسی و استخراج دیدگاه نوینِ کاربرد این فناوری در صنایع، پروژە «امکان سنجی استفاده از مجازی سازی (همزاد دیجیتال) در صنعت برق» در گروه پژوهشی فناوری اطلاعات و ارتباطات تعریف شده است. این پروژه با تمرکز بر مطالعات مفهومیِ فناوری های مجازی سازی و همزاد دیجیتال آغاز می شود و سپس با جهت گیری به سمت کاربردهای همزاد دیجیتال در صنعت برق و انرژی ادامه می یابد. با درنظر داشتن اهمیت استفاده از این فناوری نوین،امکان سنجی پیاده سازی مفهوم همزاد دیجیتال در یک حوزۀ نمونه شبکۀ هوشمند برق نیز در برنامۀ پژوهشی این پروژه قرار دارد.
گزارش حاضر نتیجۀ مطالعات و زحمات خانم مهندس شیدا سیدفرشی مجری و داور داخلی پروژه،خانم دکتر صبریه چوبکار مدیر پروژه،آقای دکتر علی محمد صغیری همکار پروژه است.نظارت پروژه را جناب آقای مهندس بابک امینی برعهده داشته اند.
فهرست مطالب گزارش
(برای نمایش کلیک نمایید)طرحهای پژوهشی و مطالعاتی کشور
مدیریت اطلاعات پژوهشی
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه روش تدریس مادام العمر و نقش آن در سرمایه اجتماعی دانش آموزان دوره متوسطه در درس ادبیات فارسی
- نقش زبان فارسی برآموزش مهارت های زندگی در سلامت روان دانش آموزان دبیرستان های شهرستان دلفان
- بررسی اثر بخشی اختلالات مرزی ، پارانویا و وسواس فکری عملی نوجوانان در سه خانواده استبدادی ، قانون مدار و سهل گیر
- بررسی میزان مسئولیت پذیری و جامعه پذیری با سرمایه روانشناختی در حیطه خانواده و جامعه بین دانش آموزان دخترو پسر مدارس دولتی و غیر دولتی
- بررسی عوامل موثر بر کارآمدی ، ناکارآمدی معلم در فضای مجازی مطالعه موردی معلمان شهرستان دلفان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این گزارش به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- طراحی و استقرار ساز و کار لازم برای انتخاب تجهیزات و ارزیابی مشخصات فنی آن ها با هدف کاهش تلفات انرژی الکتریکی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- تدوین روش استخراج هزینه راه اندازی انواع واحدهای نیروگاهی و ارائه شرایط و محدودیت های فنی جبران سازی وسیع توان راکتیو در عملکرد ژنراتورهای نیروگاهی
- سازه ها و تجهیزات صنعت برق (تولید، انتقال و توزیع)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این گزارش به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.