بررسی صور خیال در شعر فولکلور بختیاری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی زبان و ادبیات فارسی
- کد COI اختصاصی: ADABICONF04_123
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 715
نویسندگان
مدرس دانشگاه
مدرس دانشگاه
چکیده
صورخیال یکی از رایج ترین اصلاحات در نقد ادبی است و از جمله اصطلاحاتی است که بیشترین تکثر معنایی را داراست. واکاوی صور خیال شاعر یکی از راه های تشخیص افتراق و اشتراک در آثار ادبی است. بررسی از این دیدگاه در نهایت، سبک و ارزش هنری را روشن کرده و میزان قدرت، نوآوری و بهره گیری از میراث گذشتگان را مشخص می کند. شاعران بختیاری با باریک بینی و تیزبینی در عناصر و پدیده های اطراف خود جزئی نگر بوده و در جستجوی معنای متفاوت، نوآوری های بی شماری را در انواع صور خیال از خود به جای گذاشته اند. این نوآوری ها در بطن خود ویژگی هایی را دارا هستند که شعر را زیبایی و جلای دو چندان می دهند. از این رو در این مقاله، نخست به تعریف صور خیال و چگونگی صور خیال در اشعار تعدادی از شاعران فولکلور بختیاری پرداخته می شود.کلیدواژه ها
صور خیال، فولکلور، بختیاریمقالات مرتبط جدید
- نقد با رویکرد روان شناختی قتل جعفر برمکی بر مبنای روایت بیهقی با تاکید بر آرای فروید و آدلر
- تشابه میان رشته ای بنای ماندگار بیهقی و اکسپوی جهانی
- متن داستان حسنک وزیر، میدان تجلی مبانی اعتقادی بیهقی
- واکاوی داستان «امیر حسنک وزیر»از دیدگاه ادبیات کارآگاهی
- تحلیل محتوای متون نثر فارسی در کتاب های ادبیات فارسی متوسطه اول
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.