سال انتشار: 1399
محل انتشار: دهمین کنفرانس بینالمللی آکوستیک و ارتعاشات
کد COI مقاله: ISAV10_054
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 36
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی وضعیت گذرا پدیده لنگش در شفت های نامیزان در هنگام راه اندازی
چکیده مقاله:
یکی از ایرادات رایج در ماشین آلات دوار، نامیزانی شفت های دوار است. یکی از تبعات نامیزان بودن شفت ها، لنگش شفت است که در سرعت های بالا و به خصوص در سرعت های بحرانی می تواند باعث وقوع خرابی در ماشین آلات شود. از آنجایی که لحظه راه اندازی در ماشین آلات، زمانی بحرانی برای دستگاه محسوب می شود و ریسک خرابی در این لحظات بالاست، در اینپروژه وضعیت گذرای لنگش شفت را در هنگام راه اندازی بررسی می کنیم. ابتدا معادلات حاکم بر لنگش شفت در هنگام راه اندازی را استخراج می کنیم، سپس تعدادی عدد بدون بعد تعریف می کنیم و با بی بعد سازی و حل عددی معادلات حاکم، تاثیر عوامل مختلف بر روی لنگش شفت در هنگام راه اندازی را بررسی می کنیم.
کلیدواژه ها:
لنگش؛ تشدید؛ لنگش گذرا؛ لنگش هنگام راه اندازی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1163373/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صیادی، حسن و محمدرشیدی، مهبد،1399،بررسی وضعیت گذرا پدیده لنگش در شفت های نامیزان در هنگام راه اندازی،دهمین کنفرانس بینالمللی آکوستیک و ارتعاشات،تهران،،،https://civilica.com/doc/1163373
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، صیادی، حسن؛ مهبد محمدرشیدی)
برای بار دوم به بعد: (1399، صیادی؛ محمدرشیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Non-destructive assessment of the egg quality
- Nondestructive Testing and Investigative Analysis of Rupture Stresses in Automotive Timing Belts made from CR Material Comprised of Different Number of Tensile Members
- Simulation and Testing for Tearing Occurrence in Selected Automotive Timing Belts made from Different Materials via FEM
- Detection and Sizing Fatigue Cracks in Cylindrical Metallic Structures Using a Circular-Trapezoidal ACFM Probe
- Design and construction of a welding connection crack detection robot utilizing image processing
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.