برآورد رفتار لرزه ای مهاربندهای مدرن مستهلک کننده انرژی
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بهسازی و مقاوم سازی ایران
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,522
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
INRC01_020
تاریخ نمایه سازی: 2 تیر 1385
چکیده مقاله:
به منظور بهینه کردن طرح های مهندسی عمران و تقویت سازه های موجود یا جدید از مهاربندهای فولادی استفاده می شود. راحتی استفاده و اقتصادی بودن آنها از دلایل کاربرد روز افزون آنها می باشد. ولی باید دانست که این مهاربند ها معایب فراوامی دارد که با طرح های نوین تر در مهندسی عمران می توان رفتار بهینه تری از آنها انتظار داشت.
در چند سال اخیر مطالعات گسترده ای در سطح دنیا رخ داده و مهاربندهایی با قابلیت های شکلپذیری و کمانش ناپذیری بسیار عالی پیشنهاد شده است. نمونه این مهاربندهایی با سیستمهای مستهلک کننده انرژی با ورق های مثلثی در زیر مهاربندهای چورون مرسوم می باشد که ADAS , TADAS نامیده می شوند.
در این مقاله سعی شده است با مدل سازی و تحلیل بار افزون به مقایسه رفتار لرزه ای این نسل جدید مهاربندها پرداخته و مطالعه رفتار لرزه ای و پارامتریک در موردشکل این نوع مهاربندها ارتباط آن با رفتار لرزه ای آنها و درنهایت ضریب رفتار این نوع مهاربندها با توجه به رفتار لرزه ای آنها استخراج گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مرتضی حاجی فتحعلی
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی زلزله دانشکده فنی دانشگاه تهران