جهت دریافت فایل های پیوست این کتاب بایستی عضو سیویلیکا شوید. چنانچه عضو سیولیکا هستید لطفا ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید فایل ها را مشاهده و دریافت نمایید.
مشخصات نویسندگان کتاب سیستم های تصفیه ، فیلترها و نانوفیلترهای هوا در نیروگاه های برق
کلیدواژه ها:
کد کتاب/لینک ثابت به این کتاب
کد یکتای اختصاصی (COI) این کتاب در پایگاه سیویلیکا میباشد و برای لینک دهی به این کتاب می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت کتاب در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1161072/
پیش گفتار کتاب
سيستم هاي تصفيه هواي ورودي در نيروگاه هاي توليد برق از اهميت بسياري برخوردار هستند.دبي هواي ورودي در برخي از توربين هاي گازي به 10×2 ميرســـد و عموماً هواي ورودي حدود h/gr 50 گردوغبار دارد.ازآنجايي كه 99 درصـــد ذرات معلق در هوا داراي اندازه اي كوچكتر از 1 ميكرون هســـتند، بنابراين تصـــفيه ي نامناسب هواي ورودي موجب رسوب، فرسايش، خوردگي و درنتيجه صدمات و خسارت هاي بسياري به كمپرسور و توربين ميشود و به طور قابل توجهي بر عملكرد، بازدهي و عمر توربين ها تأثير ميگذارد. تصفيه ي نامناسب هوا همچنين با ايجاد افت فشـــار بالا مســـتقيماً بازدهي توليد برق را پايين مي آورد، به طوري كه معمولاً به ازاي هر 50pa افت فشـار در هواي ورودي، بازدهي توليد برق حدود 0/1 درصـد كاهش مي يابد؛ بنابراين براي به حداقل رساندن صدمات ناشي از تصفيه ي نامناسب، بايد به اندازه ي كافي براي طراحي و انتخاب سيستم تصفيه هواي ورودي تلاش شود. امروزه صنعتگران در كشور با استفاده از فناوري نانو، نانو فيلترهايي توليد كرده اند كه بازدهي تصفيه ي بالاتري دارد و عمرشان نسبت به فيلترهاي معمولي بيشتر است. در اين محصولات، مدياي فيلتر كه وظيفه ي اصلي تصفيه را بر عهده دارد با نانوالياف پوشش داده ميشود. بنابراين با استفاده از فناوري نانو، كلاس جديدي از فيلترها ارائه شده است كه داراي ويژگي هاي خاصي هستند و بايد مورد بررسي و ارزيابي قرار گيرند.در اين كتاب كه مجموعه اي از نتايج سه پروژه ي انجام شده در پژوهشگاه نيرو است، نخست به اهميت تصفيه هواي ورودي توربين هاي گازي، مكانيسم هاي تصفيه و ويژگي ها و خواص يك فيلتر/ نانو فيلتر پرداخته مي شود. در فصول بعدي سيستم هاي تصفيه هوا و اجزاء آن ها، انواع فيلترها/ نانو فيلترهاي هواي نيروگاهي، و معيارهاي انتخاب فيلترها/ نانو فيلترهاي هوا و نگهداري سيستم هاي تصفيه هوا بررسي مي شوند. در فصل پاياني كتاب نيز آزمون هاي مختلف ارزيابي فيلترها و مدياي آن ها و نيز تجهيزات آزمايشگاهي موردنياز جهت مقايسه ي كارايي فيلترهاي مختلف هوا، بيان شده است. در اين كتاب اطلاعات ارزشمندي در مورد نحوه ي انتخاب و مقايسه ي فيلترهاي مختلف هوا براي حفظ يك سيستم تصفيه ي ورودي مناسب، ارائه شده است.
فهرست مطالب کتاب
(برای نمایش کلیک نمایید)طرحهای پژوهشی و مطالعاتی کشور
مدیریت اطلاعات پژوهشی
مقالات مرتبط جدید
- دستاوردهای واحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع امرسان
- بررسی و شناخت سیستمهای ماتی پلکس در خودرو
- نقش تحقیق و توسه در صنایع مخابراتی راه دور ایران
- استخراج پلاکهای بیماری MS از تصاویر MRI (پردازش تصویر)
- تولید انرژی الکتریکی در انرژی حرکتی انسان به هنگام راه رفتن به روش مکانیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این کتاب به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی بهره وری (کارایی - اثربخشی) تحقیقات صنعت برق با رویکرد کمی نگر
- امنیت داده و ارتباطات صنعت برق بر اساس استاندارد IEC ۶۲۳۵۱
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۵ .بخش برق)
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- دو راهکار پیشنهادی برای کاهش پیک بار ۱۳۹۸ شبکه سراسری برق
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این کتاب به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.