سال انتشار: 1395
محل انتشار: اولین همایش بین المللی بازاندیشی توسعه پایدار
کد COI مقاله: ICORESD01_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 30
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر زیبایی شناسی فرمی در معماری معاصر ایران (از نظرگاه وارطان هاوانسیان)
چکیده مقاله:
پرداختن به مقوله ی زیبایی شناسی شهرها می تواند تضمین کننده ی آسایش روانی شهروندان شود. مفهوم زیبایی شناسی در طول تاریخ تغییرات زیادی داشته است و در گذر زمان معانی مختلفی پیدا کرده است. زیبایی را می توان به صورت فرمی تقسیم بندی کرد. فرم مفهومی ذهنی است و برای اینکه بتواند وجود داشته باشد احتیاج به چیزی هست که بتواند آن فرم را نشان دهد. فرم شخصیت و هویت قابل درک یک شی است و یکی از عوامل موثر در خلق فضا می باشد. در معماری معاصر ایران مساله ی باز خوانی ارزش های معماری بومی در دستور کار قرار داده شد و ماهیت استعاری بیان ایرانی در هنرها در خلق آثار معماری به کار گرفته شد. پژوهش حاضر رویکردی توصیفی است که به اصول و مفاهیم فرم در معماری معاصر ایران می پردازد. هدف از این تحقیق بررسی فعالیت های صورت گرفته در جهت گسترش زیبایی در معماری خصوصا معماری معاصر ایراناست. سعی شده با بررسی نمونه های موردی مفهوم زیبایی و فرم در بناهای معاصر ایران تحلیل شود.یکی از افرادی که در معماری معاصر آثار ارزشمندی از خود به جای نهاده وارطان هاوانسیان است که در اینجا نمونه هایی از بناهای ساخته شده توسط وی مورد بررسی قرار می گیرد.
کلیدواژه ها:
زیبایی شناسی، فرم، معماری معاصر، وارطان هاوانسیان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1160650/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خضریان، علیرضا و آقایی، مژگان،1395،تاثیر زیبایی شناسی فرمی در معماری معاصر ایران (از نظرگاه وارطان هاوانسیان)،اولین همایش بین المللی بازاندیشی توسعه پایدار،تبریز،،،https://civilica.com/doc/1160650
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، خضریان، علیرضا؛ مژگان آقایی)
برای بار دوم به بعد: (1395، خضریان؛ آقایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.