سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: JR_TEB-9-4_007
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 11
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل سازمانی مؤثر بر کاهش تلفات انسانی در ناجا
چکیده مقاله:
اهداف: هر سازمانی، قبل از اجرای وظایف قانونی خود باید سلامت کار و ایمنی کارکنان را مدنظر قرار دهد تا بتواند سازمانی کارآمد تلقی شود. مطالعه حاضر با هدف شناخت عوامل سازمانی مؤثر بر کاهش تلفات انسانی در ناجا انجام شد.
مواد و روشها: این مطالعه به روش کیفی و با استفاده از تکنیک مصاحبه نیمهساختاریافته انجام شد. در این تحقیق نمونهگیری هدفمند بود و ضمن بررسی اسنادی پروندههای مربوط به تلفات انسانی در طول پنج سال (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷) در یکی از سازمانهای نظامی و انتظامی، تا زمان اشباع نظری محقق با ۳۱ نفر از کارشناسان و خبرگان مرتبط با موضوع مصاحبه انجام شد. سپس با روش تحلیل ساختاری و از طریق کدگذاری بازتحلیل لازم انجام و در پایان با استفاده از آزمون فریدمن نسبت به اولویتبندی عوامل اقدام گردید.
یافتهها: براساس نتایج بهدستآمده عوامل سازمانی مؤثر بر کاهش تلفات انسانی در ناجا شامل پنج بعد، ۱۴ مؤلفه و ۱۰۱ شاخص بود که متغیرهای آموزش، ایمنی و بهداشت، عوامل مدیریتی، فرهنگ سازمانی و ساختار سازمانی به ترتیب بیشترین تأثیر را بر کاهش تلفات نیروی انسانی در ناجا داشتند.
نتیجهگیری: آموزش و ارتقاء سطح مهارت عملیاتی کارکنان، آموزش مناسب و متناسب با تهدیدها و آسیبهای مرتبط با مأموریتهای سازمان، استفاده از فناوریهای نوین و پیشرفته در مأموریتها، همراهی کارکنان توسط تیمهای ایمنی و بهداشت (پزشکی و امدادی) در مأموریتها و توجه ویژه به نشانههای خاص (گوشهگیری، کمحرفی، افسردگی و غیره) در کارکنان و کاهش استرس شغلی، تأثیر ویژهای بر ارتقاء سطح ایمنی و کاهش تلفات انسانی دارد.
کلیدواژه ها:
Organizational Structure, Organizational Culture, Safety, Health, Education, ساختار سازمانی, فرهنگ سازمانی, ایمنی, بهداشت, آموزش
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1160099/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عامری، محمدعلی و حیدرنژاد، علیرضا و رستمی، حسین،1399،عوامل سازمانی مؤثر بر کاهش تلفات انسانی در ناجا،،،،،https://civilica.com/doc/1160099
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، عامری، محمدعلی؛ علیرضا حیدرنژاد و حسین رستمی)
برای بار دوم به بعد: (1399، عامری؛ حیدرنژاد و رستمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.