سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: JR_TEB-10-1_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 14
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه تطبیقی الگوی نظارت الکترونیکی با منابع اسلامی در نیروی انتظامی (موردمطالعه مراکز درمانی)
چکیده مقاله:
اهداف: پژوهش کیفی حاضر باهدف مقایسه چکلیست نظارت الکترونیکی مورداستفاده در مراکز درمانی نیروی انتظامی با موارد مرتبط در منابع اسلامی (احادیث، قرآن و روایات) و انطباق چکلیست حاضر با موارد مذکور انجام شد.
مواد و روشها: در پژوهش کیفی حاضر ابتدا چکلیست نظارتی نیروی انتظامی که دربردارنده ۲۴ گویه درزمینهٔ نظارت الکترونیکی است (مورداستفاده در مراکز درمانی) موردبررسی قرار گرفت و مواردی از چکلیست که متناظر با آن در منابع اسلامی یافت نشد و یا مغایر با آن بود، از چکلیست نیروی انتظامی حذف گردید. سپس نیازسنجی گویههای باقیمانده ازنظر اساتید و مدیران وابسته به نیروی انتظامی بررسی و چکلیست نهایی آماده شد. برای تحلیل روایی و پایایی چکلیست از روش ترستون و آلفای کرونباخ در نرمافزار SPSS-۱۸ استفاده شد.
نتایج: بر اساس مصاحبه با خبرگان دینی و استخراج اصول اسلامی متناظر با گویهها، ۱۹ گویه در چکلیست باقی ماندند و برای نظرسنجی از مدیران و اساتید ناجا، ارسال شدند. اما برای ۵ گویه مورد متناظری پیدا نشد که بهعنوان گویههایی که اسلام در برابر آنها سکوت نموده است، طبقهبندی و بعداً در چکلیست نهایی بهعنوان مواردی که بسته به نیاز سازمان در برهههای زمانی متفاوت موردنیاز هستند، اضافه شدند. تمامی ۱۹ گویه باقیمانده از دیدگاه مدیران و اساتید وابسته به نیروی انتظامی، پذیرفتهشده و درجه هر گویه بسته به میزان ارتباط با اصل اسلامی متناظر محاسبه شد. محاسبه آلفای کرونباخ برابر ۹۰/۰ نیز حاکی از پایایی مناسب چکلیست بود.
نتیجهگیری: یافتههای حاضر نشان داد که سهم بالایی از گویههای مربوط به نظارت الکترونیکی مورداستفاده در مراکز درمانی نیروی انتظامی، بهطور مستقیم و یا غیرمستقیم ریشه در آموزههای اسلامی داشته و سهم کوچکی از آن متناسب با نیاز سازمان در برهه زمانی حاضر است که اسلام در برابر آن سکوت نموده است.
کلیدواژه ها:
Electronic monitoring, Comparative study, Islamic monitoring, نظارت الکترونیکی, نظارت اسلامی, مطالعه تطبیقی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1160080/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شادنوش، نصرت اله و باقری، شهرزاد و باقری، شادی و باقری، شفیع و قریشی، سید علی،1399،مطالعه تطبیقی الگوی نظارت الکترونیکی با منابع اسلامی در نیروی انتظامی
(موردمطالعه مراکز درمانی)،،،،،https://civilica.com/doc/1160080
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، شادنوش، نصرت اله؛ شهرزاد باقری و شادی باقری و شفیع باقری و سید علی قریشی)
برای بار دوم به بعد: (1399، شادنوش؛ باقری و باقری و باقری و قریشی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.