بررسی تأثیر نوع و موقعیت ورودی بر عملکرد فیلترخانه جت پالس
محل انتشار: مجله مهندسی بهداشت حرفه ای، دوره: 7، شماره: 2
سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 387
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JOHE-7-2_006
تاریخ نمایه سازی: 10 اسفند 1399
چکیده مقاله:
سابقه و هدف: فیلترخانه های جت پالس به دلیل سرعت فیلتراسیون بالا مورد توجه هستند. آنها به دو صورت ورودی از بالا و پایین استفاده میشوند. هدف این مطالعه مقایسه افت فشار و راندمان جمع آوری در موقعیتهای مختلف ورودی فیلترخانه بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی یک پایلوت فیلترخانه در نفوذپذیری ft/min12برای ذرات ام دی اف طراحی شد.در هر سه ورودی بعد از چند دوره فیلتراسیون-پاکسازی افت فشار توسط مانومتر اندازه گیری شد. نمونه برداری ایزوکنتیک ذرات نیز توسط دستگاه Grimm1.108 برای تعیین راندمان انجام شد. برای مشاهده رفتار و پدیده تیندال ذرات از چراغ و شیشه ایمنی در یک بعد فیلترخانه استفاده شد.
یافته ها: میانگین افت فشار در زمانهای فیلتراسیون-پاکسازی در ورودی پایین cmwg3 در ورودیهای بالا حالت بازشدگیcmwg 2.42 و فلنجیcmwg 2.57 بود اما ذرات در کف بازشدگی نشست میکرد.در ورودی بالا میانگین راندمان حالت بازشدگی 99.995% فلنجی 99.994%بود و از ورودی پایین (99.974%) بیشتر و معنی داری بود. اما بعد از چند دوره فیلتراسیون-پاکسازی راندمان ورودی پایین99.99% ورودی با بازشدگی 99.97% و فلنجی 99.96% شد.در میانگین راندمان کل تفاوت معنی داری بین ورودیها دیده نشد.
نتیجه گیری: راندمان جمع آوری فیلترخانه با ورودی از بالا و پایین یکسان است. افت فشار ورودیهای بالا کمتر از ورودی پایین بود. اگر ذرات عمدتا ریز با دانسیته پایین یا در صورت وجود پیش تصفیه کن ورودی بالا،در صورت وجود ذرات درشت ورودی پایین توصیه می شود.با توجه به اختلاف ناچیز افت فشار و محدودیت عملکردی بیشتر ورودی بالا، در عمل ورودی پایین ترجیح داده میشود.
کلیدواژه ها:
filtration ، pulse jet ، inlet position ، Pressure drop ، Efficiency ، فیلتراسیون ، جت پالس ، موقعیت ورودی ، افت فشار ، راندمان
نویسندگان
محمود محمدیان
Mazandaran University of Medical Sciences
هادی محمودی شرفه
Mazandaran University of Medical Sciences
امیرحسین متین
shahid beheshti University of Medical Sciences
جمشید یزدانی چراتی
Mazandaran University of Medical Sciences
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :