سال انتشار: 1399
محل انتشار: مجله مهندسی بهداشت حرفه ای، دوره: 7، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_JOHE-7-3_007
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 21
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی اثر بخشی کنترل صدای محیطی در کارگاه پرس یک شرکت تولید سازه های فلزی برمبنای روش توصیه شده ISO 11690
چکیده مقاله:
سابقه و هدف : استفاده از جاذب های صوتی از روش های مهم کنترل صدا در مسیر انتشار محسوب می گردد. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی اثر بخشی کنترل صدای محیطی با استفاده از جاذب های صوتی در یک کارگاه پرس بر مبنای روش توصیه شده ISO 11690 می باشد.
مواد و روش ها: این مطالعه علوم پایه تجربی در کارگاه پرس یک شرکت تولیدی صورت گرفت. اقدام کنترل صدای محیطی شامل نصب شبکه فلزی با استفاده از تایل گچی سوراخدار با یک لایه پشم سنگ در سقف کارگاه بود. ارزیابی با روش توصیه شده 11690 ISO تحت عنوان اندازه گیری کاهش صدا از یک منبع نقطه ای برمبنای دو برابر شدن فاصله از منبع صورت گرفت. میزان صدا در فواصل مشخص از یک منبع مصنوعی صدا در راستای طول کارگاه اندازه گیری شد.
یافته ها: کاهش صدای محیطی به میزان 3 الی 4 دسی بل در کارگاه بعد از اجرای سقف آکوستیک ایجاد شد. در فرکانس 2000 و 4000 و 8000 هرتز صدای محیطی بطور قابل ملاحظه کاهش یافت. در کارگاه پرس با دو برابر شدن فاصله از منبع صوت ، صدا به میزان 4 دسی بل کاهش یافت که نشان دهنده کاهش بازتاب های صدای سطوح در کارگاه است.
نتیجه گیری : با اندازه گیری کاهش صدا از یک منبع نقطه ای و مقایسه نتایج با شرایط بهینه توصیه شده و الگوی انتشار صدا در میدان آزاد صوتی ، کارایی کنترل صدای محیطی در کارگاه مورد مطالعه با صحت قابل قبولی تعیین گردید.
کلیدواژه ها:
environmental noise control, industrial workshop, noise absorber, noise decay per distance., کنترل صدای محیطی, کارگاه صنعتی, جاذب های صوتی, کاهش صدا با فاصله
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1159970/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی آبادی، محسن و گلمحمدی، رستم،1399،ارزیابی اثر بخشی کنترل صدای محیطی در کارگاه پرس یک شرکت تولید سازه های فلزی برمبنای روش توصیه شده ISO 11690،،،،،https://civilica.com/doc/1159970
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، علی آبادی، محسن؛ رستم گلمحمدی)
برای بار دوم به بعد: (1399، علی آبادی؛ گلمحمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.