سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: JR_HYDROP-7-24_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 18
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی فرهنگ HSE با استفاده از SWOT-AHP (مطالعه موردی : نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان)
چکیده مقاله:
چکیده
این تحقیق با هدف ارزیابی و ارتقاء فرهنگ HSE در نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان صورت گرفته است. برای این کار از دو روش SWOT-AHP با رویکرد GAP analysis برای وزن دهی و اولویت بندی سطوح فرهنگ بر اساس هشت بعد به تفکیک نقاط قوت ، نقاط ضعف ، فرصت ها و تهرید ها استفاده شد. تعداد 125 نفر به عنوان جامعه آماری انتخاب گردید و آزمون فرض ها بررسی شد در مورد نقاط قوت بین وضع موجود و وضع مطلوب شکافی وجود نداشت ، در مورد نقاط ضعف بین وضع موجود و وضع مطلوب شکاف وجود داشت ، در مورد فرصتها بین وضع موجود و وضع مطلوب شکافی وجود نداشت و در مورد تهدیدها بین وضع موجود و وضع مطلوب شکاف وجودداشت. بر اساس نتایج بدست آمده از ماتریس IFE 663/2 و ماتریس EFE 875/2 نشان از غلبه نقاط قوت بر ضعف و فرصت ها بر تهدیدها دارد که استراتژی تهاجمی به عنوان استراتژی مناسب اعلام شد و با در نظر گرفتن نتایج ماتریس QSPM سناریوی آگاهی بخشی در زمینه مقررات HSE به پرسنل (با تهیه بروشور، اسلاید، بنر و تشکیل کلاس های آموزشی) با دریافت امتیازی برابر 333/3 به عنوان راهکار برتر معرفی گردید.
کلیدواژه ها:
HSE, SWOT, QSPM, HSE, SWOT, QSPM
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1159174/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادی غیاث آبادی، بهناز،1399،ارزیابی فرهنگ HSE با استفاده از SWOT-AHP (مطالعه موردی : نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان)،،،،،https://civilica.com/doc/1159174
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، مرادی غیاث آبادی، بهناز؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، مرادی غیاث آبادی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.