سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MHUD05_035
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 45
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
چکیده مقاله:
در مبحث اینترنت اشیا، موقعیت یابی تجهیزات متصل شده به شبکه جهت کاربرد های B2B او کاربردهایی که به طور مستقیم با کاربر نهایی ارتباط برقرار می کنند از اهمیت حیاتی برخوردار است. تولید کننده دستگاه ممکن است به منظور ارایه ی تجربه ی کاربری بهتر و یا برنامه نویسی و باز تنظیم دستگاه نیاز به دسترسی به اطلاعات مکانی دستگاه داشته باشد. رویکرد های گوناگونی برای موقعیت یابی جغرافیایی یک دستگاه در جهان وجود دارد. اولین و متداول ترین روش، استفاده از یک ماژول GPS می باشد. این روش بهترین دقت موجود برای موقعیت یابی یک دستگاه را ارایه می کند اما در نقاطی که در دسترس ماهواره ها نیستند کارآمد نیست. دومین روش برای به دست آوردن موقعیت دستگاه استفاده از سیستم مخابرات همراه مانند GSM و LTE است که دارای محدودیت های بسیاری است. سومین روش که در این جستار مورد بحث قرار می گیرد استفاده از گره های متصل به اینترنت از طریق WiFi در اطراف تجهیز مورد نظر برای به دست آوردن موقعیت جغرافیایی تقریبی دستگاه هدف می باشد. در این مقاله به نحوه و چه گونه گی موقعیت یابی از طریق تراشه های ESP32 و ESP8266 متصل شده به WiFi می پردازیم بدین نحو که ابتدا اطلاعات نقاط دسترسی به شبکه ی اطراف دستگاه هدف استحصال شده و سپس با استفاده از شرکت های خدمات دهنده موقعیت یابی (API) ، دستگاه هدف مکان یابی می شود. جهت نیل بدین منظور روش ومنطق انجام کار، چهار چوب برنامه نویسی AT و Mongoose OS, Arduino، توان مصرفی تراشه و کدهای کاربردی موقعیت یابی را بررسی خواهیم کرد.
کلیدواژه ها:
مکان یابی، اینترنت اشیاء، WiFi، تراشه های ESP32 و ESP8266
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1158419/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صراف زاده، سورنا و سعادت تاج الدینی، رضا،1397،موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66،پنجمین همایش ملی فن آوری های نوین صنعت ساختمان با رویکرد ساختمان های بلند مرتبه،مشهد،،،https://civilica.com/doc/1158419
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، صراف زاده، سورنا؛ رضا سعادت تاج الدینی)
برای بار دوم به بعد: (1397، صراف زاده؛ سعادت تاج الدینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.