سال انتشار: 1399
محل انتشار: مجله مهندسی ساخت و تولید، دوره: 7، شماره: 10
کد COI مقاله: JR_IRANJME-7-10_005
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 132
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی آزمایشگاهی اثر همزمان نانو ذره اکسیدروی و شدت جریان تخلیهالکتریکی برروی نرخبرداشتماده، زبریسطح و ریز ترکهای سطحی4140 AISI1045 ، AISI و AISI D3
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر افزودن نانوذرات مختلف در دی الکتریک فرآیند تخلیه الکتریکی به منظور بهبود نرخبرداشتماده و زبری سطح مطرح شده است. در همین راستا، اثرات افزودن نانوذرات اکسیدفلزی نظیر مس، آلومینیوم، اکسید آلومینیوم،کربن، سیلیسوم، کاربیدسیلیسوم، تنگستن، در دیالکتریکهای مختلف مانند آب دیونیزه شده، نفتسفید، روغن معدنی و روغن سیلیکون بررسی شده است. نتایج نشان میدهد که پارامترهایی از جمله چگالی، اندازه ذرات، غلظت ذرات و ضریب مقاومت الکتریکی و ضریب هدایت حرارتی نانوذرات میتواند بر عملکرد فرآیند تأثیر بگذارد. اکسیدروی یکی از اکسیدهای فلزی است که دارای ضریب هدایت حرارتی پایین و مقاومت الکتریکی بالایی است و لذا میتواند عملکرد فرآیند تخلیه الکتریکی را بهبود دهد. در این مقاله، اثرات غلظت جرمی نانو ذرات اکسیدروی به ازای هر لیتر (1تا 4 گرم/لیتر) در دیالکتریک فرآیند تخلیه الکتریکی و تغییر شدت جریان (بینA 6 تا A 24)، بر میزان نرخبرداشتماده و زبریسطح در فولادهای 1045AISI، 4140AISI و 3AISI D در دو محدوده ماشینکاری خشنکاری و پرداختکاری بررسی شده است. در ماشینکاری خشن، نتایج نشان میدهد که غلظت جرمی 4 گرم/لیتر نانوذره اکسیدروی میتواند مقادیر نرخبرداشتماده را در 1045AISI، 4140AISI و 3AISI D به ترتیب به میزان 10%، 50% و 40% بهبود دهد. این تغییرات ارتباط مستقیم با ضریب هدایت حرارتی فولادهای مذکور دارد، اما با چگالی آنها مرتبط نیست. در پرداختکاری (با شدت جریان A6 )، نتایج نشان میدهد که زبری سطح قطعات در حالت پرداختکاری در 4140AISI و 3AISI D حداقل 30% بهبود یافته است، اما در 1045AISI بهبود ایجاد شده تنها 10% میباشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_IRANJME-7-10_005 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1158211/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پور، مسعود و رضایی، حسین و باقری، منصور و فرامرزی، حسن،1399،ارزیابی آزمایشگاهی اثر همزمان نانو ذره اکسیدروی و شدت جریان تخلیهالکتریکی برروی نرخبرداشتماده، زبریسطح و ریز ترکهای سطحی4140 AISI1045 ، AISI و AISI D3،https://civilica.com/doc/1158211
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، پور، مسعود؛ حسین رضایی و منصور باقری و حسن فرامرزی)
برای بار دوم به بعد: (1399، پور؛ رضایی و باقری و فرامرزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.