سال انتشار: 1399
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک کاربردی
کد COI مقاله: NCAME03_034
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 27
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل سازی ریاضی جذب کربن دی اکسید توسط حلال آمینو الکل DFAB در برج غشایی فیبر توخالی
چکیده مقاله:
در این مطالعه ، دی اتیل آمینو 2 – DFAB به عنوان یک جاذب آمینو الکل در یک برج غشایی توخالی گاز ـ مایع HFMC برای جداسازی CO2 از مخلوط گاز CO2/N2 استفاده شده است. تأثیر حلال برعملکرد جداسازی در یک حالت غیر مرطوب HFMC بررسی شده است. جذب CO2 با استفاده از DEAB با سایر حلال های صنعتی رایج مانند مونواتانول آمین MEA، دی اتانول آمین DEA، تری اتانول آمین TEA و متیل اتیلن امین MDEA مقایسه شده است. در شرایط عملیاتی ملایم، تأثیر پارمترهای دما و فشار جزئی CO2 بر عملکرد یک HFMC مورد بررسی قرار گرفته است. تجزیه و تحلیل پارامترهای عملیاتی نشان یم دهد که مقاومت انتقال جرم فاز گاز از مقاومت در برابر انتقال جرم فاز مایع قابل توجه تر است و عمده مقاومت انتقال جرم در فازگاز واقع شده است. نتایج مدل سازی حاکی از آناست که درصد جذب CO2 در جاذب DEAB با جاذب MEA قابل رقابت است. در حالیکه بسیار بالاتر از جاذب های TEA MDEA ،DEA در کل دامنه های فشار جزئی کربن دی اکسید بود. نتیجه گیری شد که افزایش دما باعث افزایش جذب CO2 می شود و با افزایش فشار شار کربن دی اکسید افزایش می یابد.
کلیدواژه ها:
جذب، گرفتن CO2، برج غشایی توخالی، سینیتیک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1158039/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ژندنژاد، علیرضا و سعیدی، مجید،1399،مدل سازی ریاضی جذب کربن دی اکسید توسط حلال آمینو الکل DFAB در برج غشایی فیبر توخالی،سومین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک کاربردی،شهرکرد،،،https://civilica.com/doc/1158039
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، ژندنژاد، علیرضا؛ مجید سعیدی)
برای بار دوم به بعد: (1399، ژندنژاد؛ سعیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از الگوریتم فرا ابتکاری رقابت استعماری در محاسبات ابری
- مجازی سازی توابع شبکه( NFV)
- Identification The Dynamic of ECoGs of WAG/Rij in Transition From Preictal to Epileptic Seizures
- کنترل و شبیه سازی جبران ساز موازی مبتنی بر مبدل CHB
- Robust control for nonlinear fractional order time delayed systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.