سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: BUSINESS05_035
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 23
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی تاثیر جهت گیری بازار، قابلیت شبکه و گرایش کارآفرینانه بر عملکرد بین المللی شرکت ها
چکیده مقاله:
با توجه به تغییرات سريع محیطی و تشديد فضای رقابتی، نیاز به کسب مزيت رقابتی، تجديد منابع ارزشمند سازمان در جهت تداوم حیات سازمان و تأثیر بر اين تغییرات امری ضروری است. تئوری رشد جديد با تأکید آن بر دانش به عنوان يک عامل عمدهی تأثیرگذار بر رشد اقتصادی نقش کارآفرينی را در سالهای اخیر برجسته نموده است. تحقیق حا ضر يک تحقیق تو صیفی از نوع همب ستگی و از لحاظ هدف کاربردی ا ست. جامعه آماری مورد مطالعه در تحقیق حا ضر مديران شرکت ايران خودرو میبا شد که تعداد آن ها بر ا ساس برآورد محقق محدود به 100 نفر میبا شد و با توجه به کوچک بودن جامعه از روش نمونه گیری تمام شمار ا ستفاده می شود. و ابزار جمع آوری داده ها پر س شنامه بوده که پايايی آن با استفاده از ضريب آلفای کرونباخ محاسبه گرديد. پس از جمع آوری داده ها تحلیل آماری شامل آمار توصیفی و آمار استنباطی صورت گرفت. نتايج نشان داد که گرايش کارآفرينی بر جهتگیری بازار، عملکرد بین المللی و قابلیت شبکه تاثیر مثبت دارد. همچنین جهت گیری بازار و قابلیت شبکه بر عملکرد بین المللی تاثیر مثبت دارد.
کلیدواژه ها:
گرایش کارآفرینی، جهت گیری بازار، عملکرد بین المللی، قابلیت شبکه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1157850/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خداداد گندشمین، پریسا،1399،ارزیابی تاثیر جهت گیری بازار، قابلیت شبکه و گرایش کارآفرینانه بر عملکرد بین المللی شرکت ها،پنجمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مدیریت، حسابداری و اقتصاد در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1157850
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، خداداد گندشمین، پریسا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، خداداد گندشمین؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر فناوری اطلاعات بر توسعه مهارت های اساسی کارآفرینی، فرصت ها و تهدیدها
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.