سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: BUSINESS05_033
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 8
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت شایسته سالاری
چکیده مقاله:
اصلاح نظام مدیریتی از خواسته های به حق مردم در کشور جمهوری اسلامی ایران است. انتخاب افراد شایسته و برخوردار از توانمندی های لازم جهت پست های کلیدی و توجه به اصل شایسته سالاری در توزیع قدرت و تقسیم وظایف و مسؤولیتها میان نخبگان جامعه، افزون بر آن که در ثبات، رشد و پیشرفت کشور مؤثر است، از رموز موفقیت و ماندگاری زمام داران به حساب میآید و با توجه به تنوع خطوط و گرایشهای سیاسی و نگرشهای متفاوت در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی موجب بهره برداری بهینه از ذخایر گران بهای بشری و سرمایه های عظیم نیروی انسانی و مدیران کارآمد خواهد شد. در این مطالعه که به شیوه مروری انجام شده است محقق تلاش کرده است مفاهیم شایسته سالاری، فرایند آن، شایسته سالاری در اسلام و سخنان مقام معظم رهبری و همچنین شایسته سالاری در قوانین جمهوری اسلامی ایران را تشریح کند.
کلیدواژه ها:
شایسته سالاری، فرایند شایسته سالاری، شایسته سالاری در اسلام، شایسته سالاری در ایران.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1157848/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رامرودی، معظمه و ناستی زایی، ناصر،1399،مدیریت شایسته سالاری،پنجمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مدیریت، حسابداری و اقتصاد در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1157848
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، رامرودی، معظمه؛ ناصر ناستی زایی)
برای بار دوم به بعد: (1399، رامرودی؛ ناستی زایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.