سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: ENGGCONF05_062
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 38
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی وضعیت امنیت زنا ن در بافت فرسوده (مطالعه موردی: منطقه 12 تهران)
چکیده مقاله:
یکی از عوامل بروز جرم و سلب امنیت، بافت های فرسوده هستند که از جدیترین معضلات کنونی شهرها به شمار می روند. زنان نیمیاز جامعه را تشکیل می دهند و برای داشتن جامعه پویا لازم است تا آنان نیز در سطح جامعه حاضر شوند. برای تحقق این امر لازم استزنان برا ی حضور در جامعه احساس امنیت کنند. منطقه ۱۲ شهر تهران حدود یک سوم از بافت خود را به بافت فرسوده اختصاص دادهاست و می تواند برای حضور زنان مشکلات عدیده ای را به وجود آورد. پژوهش حاضر به دنبال ارزیابی میزان امنیت زنان در بافتفرسوده منطقه ۱۲ شهر تهران می باشد. ابتدا معیارها و ز یر معیارهایی برای ارزیابی امنیت زنان در بافت فرسوده مطرح شد. سپس اهمیتمعیارها و زیر معیارها با نظر کارشناسان مشخص شد؛ پس از آن با امتیاز دهی به زیر معیارها از طریق تحلیل داده های حاصل از پرسشنامهمیزان امنیت بانوان مورد سنجش قرار گرفت. روش تحقیق توصیفی - تحلیل ی است و برای جمع آوری اطلاعات علاوه بر روش کتابخانهای از روش میدانی پرسشنامه استفاده شده است. در نهایت تحلیل ها نشان داد که امنیت زنان در منطقه ۱۲ تهران از حیث معیار اجتماعیبالاترین میزان از حیث معیار محیطی پایین ترین میزان را داراست و امنیت کلی قلمرو پژوهش نیز پ ایین ارزیابی شد و در پایا ن پیشنهادمی گردد در راستای امنیت زنان در بافت فرسوده اقداماتی از قبیل تأمین خدمات شهری ، تعریض معابر تنگ ، افزایش نظارت اجتماعی،پرهیز از ایجاد گوشه های دنج، افزایش نظارت بر معضل اعتیاد و جلوگیری از ورود موتورسیکلت به پیاده رو صورت گیرد.
کلیدواژه ها:
امنیت زنان، بافت های فرسوده، منطقه ۱۲ تهران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156986/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لک، مهسا و رضایی مجد، محمد و فرح زاد، مریم،1399،بررسی وضعیت امنیت زنا ن در بافت فرسوده (مطالعه موردی: منطقه 12 تهران)،پنجمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در عمران، معماری و مدیریت شهری قرن ۲۱،تهران،،،https://civilica.com/doc/1156986
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، لک، مهسا؛ محمد رضایی مجد و مریم فرح زاد)
برای بار دوم به بعد: (1399، لک؛ رضایی مجد و فرح زاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.