معرفی تعدادی از گیاهان بومی استان فارس جهت رژیم غذایی افراد عادی و گیاه خواران

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: همایش ملی بزرگ بهداشت و صنایع غذایی
  • کد COI اختصاصی: HFICONF01_090
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 337
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم داور

دکترای بهداشت مواد غذایی و استادیار دانشگاه علمی کاربردی

مژگان شیخی

دانشجوی کارشناسی صنایع غذایی دانشگاه علمی کاربردی شام، شام

مریم براتی

دانشجوی کارشناسی صنایع غذایی، دانشگاه علمی کاربردی شام، شام

چکیده

تمامی شواهد تاریخی موجود در طبیعت به گیاه خوار بودن ساختمان بدن انسان از آغاز پیدایش او دلالت دارد. طبق شواهد، طی میلیون ها سال که از دوران آفرینی اولین موجود پستاندار گیاه خوار می گذرد فقط دوران کوتاهی است هک او از طبیعت خود دور افتاده و از خوردن خوراکی که بدنش برای آن ساخته شده سرپیچی نموده است. تاریخ گیاه خواری در واقع به تاریخ پیدایش بشر بر روی زمین بر می گردد و فقط حدود پنجاه هزار سال است که با کشف آتش پخته خواری به تغذیه انسان راه پیدا کرده است (طب الکبیر، 1370). گیاه خواری یا سبزی خواری به معنای پرهیز از خوردن گوشت جانوران می باشد که ممکن است شامل؛ پرهیز از غذاهایی مانند شیر، فرآورده های لبنی، تخم مرغ و عسل که خواستگاه جانوری دارند نیز باشد. گیاه خواری تنها یک رژیم غذایی نیست، بلکه یک سبک زندگی است که اساس آن مخالفت با هرگونه استثمار حیوانات توسط انسان بوده است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.