سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوماهنامه طلوع بهداشت، دوره: 17، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_TBS-17-3_007
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 17
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنتز و ارزیابی برونتنی اثرات ضدقارچی و ضدباکتریایی مشتقات 2و3-دیهیدروکینازولینونی
چکیده مقاله:
مقدمه: با گسترش مقاومت باکتریها به داروهای ضد باکتریایی سنتی و افزایش عفونتهای قارچی، نیاز به طراحی، سنتز و استفاده از داروهای جدید و موثر ضدباکتری و ضدقارچ بیشتر میشود. مشتقات کینازولینون ترکیبات هتروسیکل دارای دو اتم نیتروژن با خواص فارماکولوژیکی ضد باکتریایی، ضدتومور، ضد التهاب و ضدقارچی هستند. هدف این تحقیق، سنتز ترکیبات جدید دیهیدروکینازولینونی و بررسی خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی آنها است.
روش بررسی: این تحقیق تجربی است و در آن چهار مشتق از ترکیبات دیهیدروکینازولینونی از طریق یک روش جدید و کاملاً سازگار با محیط زیست در آب سنتز و ساختار آنها توسط روشهای اسپکتروسکوپی مختلف شناسایی و تأیید شد. فعالیت ضدباکتریایی این ترکیبات علیه باکتریهای گرم منفی اشرشیاکلی و گرم مثبت باسیلوسسوبتلیس در مقایسه با داروی آمیکاسین و فعالیت ضدقارچی آنها علیه قارچ آسپرژیلوسنیجر در مقایسه با داروی کتوکونازول توسط آزمون دیسک دیفیوژن با اندازه گیری هاله عدم رشد بررسی شد.
یافته ها: اگرچه تمامی مشتقات دیهیدروکینازولینونی سنتز شده با بازده و خلوص بالا، خواص ضد باکتریایی وضد قارچی مناسبی از خود نشان دادند، مشتق 2-فنیل-2و3-دیهیدروکینازولین-4-(H)-اون فعالیت بیشتر و قابل مقایسهای در حد داروهای استاندارد ضد باکتری آمیکاسین و ضد قارچ کتوکونازول از خود نشان داد.
نتیجه گیری: ترکیبات دیهیدروکینازولینونی سنتزی در این تحقیق، فعالیت ضد قارچی وضد باکتریایی مناسبی دارند. فعالیت بیشتر ضدقارچی و ضدباکتری مشتق 2-فنیل-2و3-دیهیدروکینازولین-4-(H)-اون را میتوان به آبگریزی بیشتر حلقه فنیل بدون استخلاف در موقعیت 2-ترکیب در مقایسه با سایر مشتقات دارای گروههای آبدوستتر در این موقعیت مربوط دانست.
کلیدواژه ها:
Anti-bacterial, Anti-fungal, Dihydroquinazolinone, ضدباکتریایی, ضد قارچ, مشتقات دیهیدروکینازولینون
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1154725/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تمدن، فاطمه و مرادی، بهنوش و نصیری، علیرضا و رهبر، فاطمه،1397،سنتز و ارزیابی برونتنی اثرات ضدقارچی و ضدباکتریایی مشتقات 2و3-دیهیدروکینازولینونی ،،،،،https://civilica.com/doc/1154725
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، تمدن، فاطمه؛ بهنوش مرادی و علیرضا نصیری و فاطمه رهبر)
برای بار دوم به بعد: (1397، تمدن؛ مرادی و نصیری و رهبر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.